След приемането на България в чакалнията на еврозоната и в

...
След приемането на България в чакалнията на еврозоната и в
Коментари Харесай

Борисов: След Еврозоната, днес пак радост!

След приемането на България в чакалнията на еврозоната и в европейския банков съюз, имаме също мотив за наслада. За българските специалисти това е най-ценното нещо за съблюдаване на разпоредбите на нуклеарната енергетика. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, във връзка приемането ни в Агенцията за нуклеарна сила.

Борисов благодари за получената опция. " Ние ставаме 34-я член на Агенцията за нуклеарна сила към Организацията за икономическо съдействие. Това е междуправителствена организация за съдействие сред страни, които търсят по-високи достижения в технологиите, науката, околната среда и други ”, сподели министър председателят.

От Агенцията за нуклеарна сила поздравиха България за участието. „ Членството на България в организацията е в интерес на всички страни. Днес е доста значим ден освен за България, само че и за ОСИР – това е плод на нашите старания да създадем организацията по-глобална и приобщаваща ”, разясниха представители на ведомството. По време на конференцията стана ясно още, че България получава към една трета от електричеството си от нуклеарна сила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР