След прекрасното лято, идва още една по-прекрасна есен, в която

...
След прекрасното лято, идва още една по-прекрасна есен, в която
Коментари Харесай

8 заглавия от новия театрален афиш на София, които да запомните

След прелестното лято, идва още една по-прекрасна есен, в която ще се радваме на спектакъл свободно, без Коронавирус - ограничавания и отдалеченост. Това се отразява и на театрите в София, които ни радват с по-богат репертоар, повече министър председатели и завръщането на някои познати спектакли, които отпаднаха от постоянния график предходната година.

С две думи: в случай че разнообразието на софийската театрална сцена ви е липсвало, през сезон 2022/2023 ще може да компенсирате пропуща.

Както нормално, и тази година сезонът ще стартира с зрелище в Народен спектакъл " Иван Вазов ", чиято стратегия започва на 13 септември. А с изключение на първата за есента режисура, до края на годината има още няколко заглавия, които е целесъобразно да не пропускате.

Ако обичате театъра и мистериите, квалифицираните пиеси от софийската сцена тази година няма да ви оставят равнодушни.

" Невинно малко ликвидиране "

Месеците на криминалетата стартират с премиерното " Невинно малко ликвидиране " в Театър " София " по текст на Жан Пиер-Мартинез. Първата режисура е на 19 септември, а в деня на откриването на място ще гостува създателят на пиесата, който директно след спектакъла ще дава отговор на въпроси от публиката.

" Невинно малко ликвидиране " споделя за почтена смешка сред две другарски фамилии, която прераства в комплициран любовен четириъгълник с хорър детайли. Режисьор на представлението е Надя Панчева, а на сцената ще видите актьорите Неда Спасова, Дария Симеонова и Пламен Манасиев.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР