След повече от 50 години като професионален актьор, множество големи

...
След повече от 50 години като професионален актьор, множество големи
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун излиза в пенсия

След повече от 50 години като професионален артист, голям брой огромни награди и основаването на един от най-великите франчайзи в историята на Холивуд, Силвестър Сталоун към този момент няма какво да потвърждава. В профила на звездата от " Кралят на Тълса ", оповестен в  " Индиуайър ", Сталоун дава отговор на въпрос дали би желал още веднъж да написа и режисира с думите: " Може би, само че може би не и актьорството. Съмнявам се в актьорския аспект на това. Мисля, че това може да е лебедовата ми ария. "

Откакто " Роки " завладя света и сложи началото на към момента настоящ франчайз, Силвестър Сталоун е звезда, сценарист, режисьор, продуцент и основен артист в продължение на 45 години. Единственият филм за " Роки ", който не е написан или режисиран от Сталоун, е " Роки V ", който се счита за най-лошия от франчайза и е подобен касов неуспех, че са нужни 16 години, с цел да излезе различен филм за Роки. През цялата му кариера степента на присъединяване на Сталоун е в директна взаимозависимост от триумфа на плана.

Ако " Кралят на Тълса " в действителност се окаже последният път, когато Силвестър Сталоун застава пред камерата, това ще бъде чудесно изпращане. Сериалът, основан от Тейлър Шеридан, индивидът, който стои зад " Йелоустоун ", демонстрира, че Италианският жребец играе Дуайт Манфреди, мафиотски необут в заточение от Ню Йорк, който стартира всичко изначало в Тълса, Оклахома. Като изпълнителен продуцент на сериала, Сталоун се занимава с облика на Манфреди по време на предварителната продукция, с цел да се опита да го приближи оптимално до личността на звездата.

По-късно тази година Силвестър Сталоун ще може да бъде забелязан в Пазители на галактиката Vol. 3 и Непобедимите 4. За отбелязване е, че франчайзът " Непобедимите "   е още един образец за това, че Сталоун пише/играе в собствен личен материал, като даже режисира и първия филм.

Бъдещите планове, които може би ще имат шанса Силвестър Сталоун да застане зад камерата, включват " По " - биографичен филм за Едгар Алън По и " Тендърлуин " - полицейска драма, чието деяние се развива в края на предишния век, в Ню Йорк през 1900 година Все още не се знае дали някой от двата плана въпреки всичко ще се реализира.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР