След показаните през май дизайнерски скици на новия Hornet Honda

...
След показаните през май дизайнерски скици на новия Hornet Honda
Коментари Харесай

КАК ПУЛСИРА СЪРЦЕТО НА НОВИЯ HORNET? - видео

След показаните през май дизайнерски скици на новия Hornet Honda разкрива спомагателна информация по отношение на създаването на идващото издание на модела. Публикуваните фотоси ясно показват нападателния образ на машината.

Концептуалният модел е с изцяло нов 755-кубиковq редовиq 2-цилиндровq 8-клапанен мотор Unicam, осигуряващ оптималната мощ 67,5 кВт при 9500/мин и оптимален въртящ миг 75 Нм при 7250/мин.

Компактен и олекотен, силовият елемент продължава традицията на Hornet. Наред с високите обороти моторът обезпечава пълностоен въртящ миг в междинния диапазон на оборотите и надлежно впечатляващо ускоряване. Забележителният „ пулс “ на силовия елемент е комбиниран с извънредно занимателен тон и усъвършенствана изпускателна система.



Шеф на развойния екип на плана е Фуюки Хосокава, управлявал създаването на най-новото издание на CBR1000RR-R Fireblade. „ Hornet постоянно е бил доста специфичен за Honda мотоциклет. Въодушевяващ, със завладяваща динамичност, той непроменяемо се е отличавал с гъвкавото си и пъргаво ръководство “ - споделя Хосокава.

„ Преди да стартираме работа над този план, обмисляхме до най-малка детайлност какъв вид динамичност и държание да осигурим за мотоциклетистите. Установихме, че е значимо да запазим класическата висока мощ на Hornet и по едно и също време с това искахме новото потомство на модела да е с мотор, който обезпечава в действителност мощно чувство за оборотите и „ туптене “ от ниския до междинния им диапазон. Намеренията ни постоянно са били да реализираме допустимо най-лекото и маневрено ръководство, с цел да бъде всяко каране на мотоциклета, даже и в града, допустимо най-завладяващото преживяване “, прибавя още той.

За Honda
Honda е най-големият производител на мотори с вътрешно горене и генератори с необятно портфолио в областта на мотоциклетите, колите, ATV машините, плавателните съдове, бизнес самолетите и градинската техника. Благодарение на това марката е международен водач в подвижността по суша, въздух и вода.

За Бултрако АД
Бултрако АД е формален представител за България на колите и мотоциклетите Honda към този момент 30 години. Като единствен оторизиран представител на марката за страната, компанията оферират цялостната гама от коли, мотоциклети и ATV на физически и юридически лица, крайни клиенти посредством формалния дилър Бултрако Моторс, чиито центрове и сервизи са ситуирани в София, Пловдив и Варна.

За Астреко Холдинг
Астреко е група компании с съществена активност в автомобилния отрасъл – импорт и дистрибуция на моторни транспортни средства. Нашата цел е посредством представяните артикули да подпомогнем в оптималната степен опазването на околната среда и здравето на хората, както и да улесним и усъвършенстваме тяхната подвижност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР