След почти две годишната Ковид пандемия, заради която се отложиха

...
След почти две годишната Ковид пандемия, заради която се отложиха
Коментари Харесай

След две години затишие: Панаирът се стяга за Агра и Вина...

След съвсем две годишната Ковид пандемия, поради която се отложиха десетки прояви в Международен панаир Пловдив, най-големият изложбен и търговски център на Балканите е подготвен да отвори порти тази пролет.

Ако Ковид разновидността Омикрон не осуети проектите, от 23 до 27 февруари редом ще се проведат четири интернационалните изложения. Това са „ Агра “ – за селско стопанство, „ Винария “ – за лозарство и винарство, „ Фудтех “ – за храни, питиета, опаковки, машини и технологии и „ Вкусовете на Италия “. От тях „ Агра “ е деец и следва да означи 30-годишен празник.

„ Интересът към всички изложения е извънредно огромен както от български, по този начин и от задгранични сътрудници “, разяснява за „ Марица “ доцент доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив. Той посочи, че към момента се одобряват поръчки както за закритите, по този начин и за откритите площи.

Последното мегаиздание на „ Агра “, „ Винария “, Фудтех “ и „ Вкусовете на Италия “ бе в интервала 19-23 февруари 2020 година, дни преди в страната ни да се разгласи локдаун. Тогава близо 650 компании от 30 страни демонстрираха последно потомство технологии, техника, артикули и услуги по цялата верига от полето до трапезата. За първи път беше проведен състезанието „ Нов артикул на българския пазар “, а в състезанието за нововъведения бяха показани 63 разработки от изложбите „ Агра “, „ Винария “ и „ Фудтех “.

Снимка от Международен панаир Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР