След побоя го намерих свит на дивана. Това разказа вчера

...
След побоя го намерих свит на дивана. Това разказа вчера
Коментари Харесай

Съпругата на пребития треньор: Прокурорското синче го обезобрази! Намерих го свит на дивана

След побоя го открих сгънат на дивана. Това описа през вчерашния ден пред Софийския областен съд брачната половинка на пребития треньор Румен Андонов – Марияна. Подсъдим за побоя над Андонов, както и над други хора, е Васил Михайлов, наследник пернишкия обвинител Бисер Михайлов.
Именно след жестоката разпра с футболния треньор Михайлов-младши бе задържан напролет на 2022 година, предава Телеграф.
Жестоко
Свидетелката описа по какъв начин заварила мъжа си сгънат на дивана. По думите й той бил обезобразен. Отишли в столицата в „ Пирогов “. Именно там съобщила на служител на реда какво се е случило. Николова изясни, че пристигнали служители на реда от Перник да ги разпитват. По думите й мъжът й не желал да се оплаква на ченгетата в миньорския град, тъй като знаел чий наследник е Васил. Румен въпреки всичко позвънил на Михайлов-старши. Разказал какво се е случило и обяснил, че ще подаде тъжба против сина му. Обвинителят го посъветвал да преспи и да си намерения и тогава да взема решение. След побоя над брачна половинка си Николова схванала и за други набези. Гаврите били заснемани с мобилен телефон. Част от клиповете стигнали до нея. „ Започваха с побой и издевателства над мъже, които бяха на колене, с наведени глави и които той риташе и биеше. Чувах и писъците на приятелките им, които молеха за помощ “, описа Марияна през сълзи. Тя беше ужасена от обстоятелството, че някой е бил толкоз беззащитен, а различен стои и снима и че това е било в продължение на повече от година и целият град е мълчал. По думите й цялостен Перник се страхувал от прокурорския наследник.
Наглост
Вчера Михайлов бе доведен с белезници в съда. Въпреки че районните магистрати го пуснаха от ареста, прокуратурата е протестирала. Така, до момента в който Софийски градски съд не удостовери определението, той остава в килията. Подсъдимият непрестанно репликираше и правеше забележки в правосъдната зала. „ Вие какво ми се смеете “, обърна се към един от бранителите. „ Госпожо арбитър, те ми се смеят, желаят да ме провокират “, са единствено дребна част от подмятанията му. „ Айде, братле, кажи си “, обърна се Михайлов към очевидец, който бе свикан от неговата отбрана. Тогава съдът му се скара, че не е той индивидът, който да дава разрешение на очевидците да приказват.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР