След по-малко от седмица се очаква да излезе най-новата книга,

...
След по-малко от седмица се очаква да излезе най-новата книга,
Коментари Харесай

Имала ли е здравословен проблем кралица Елизабет

След по-малко от седмица се чака да излезе най-новата книга, отдадена на живота на кралица Елизабет Втора. И до момента в който всички в кралския двор се вълнуват от това какво ще има в автобиографията на принц Хари, предстояща през януари 2023, Elizabeth: An Intimate Portrait наподобява не по-малко любопитна.

В книгата на Гилс Брандрет - публицист, водещ и самотитуловал се другар на кралското семейство, са разкрити някои персонални елементи за живота на починалата кралица. Thе Guardian сортират някои от тях.

За Хари и Меган

Елизабет Втора е била щастлива да посрещне Меган Маркъл в фамилията, само че е споделила пред другар, че внукът й май е " малко прекомерно влюбен " в нея. Също по този начин е декларирала на Меган: " Можеш да продължиш да си актриса, в случай че желаеш - въпреки всичко това е специалността ти ".
 Снимка 500227
 

За абсурда с принц Андрю и Джефри Епстейн

Средният наследник на кралицата се счита за " обичаното й дете " и е поддържал близки връзки с нея. Разказал й е в елементи и за срещите си с Епстейн и последвалия секс скандал, в който е забъркано името на Андрю. След като е изслушала целия роман, кралица Елизабет е дала отговор с една дума: " Интересно ".

За скръбта след гибелта на принц Филип

За да се разсейва след гибелта на брачна половинка си, Елизабет Втора е прекарвала част от свободното си време в гледането на полицейския сериал Line of Duty. Според нея обаче в него прекомерно доста " мънкат " и е била принудена да употребява услугите на иконома си сър Тони Джонстън-Бърт, който да й коментира кой какво споделя.
 Снимка 526999
 

Чувството й за комизъм

Кралицата е пеела с цялостно гърло " When I " m Cleaning Windows " на Джордж Формби, като е имитирала ланкаширски акцент. Същото по този начин същински се е насладила на " сцената " си с Джеймс Бонд за откриващата гала на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година Според Брандрет обаче Елизабет е почнала да си разрешава сходни " забави " след гибелта на майка си, тъй като е считала, че тя не би ги одобрила.

Здравето й

Авторът на новата книга твърди, че е чул, че кралица Елизабет Втора е била болна от миелом - форма на рак на костния мозък. Това е и обяснението на Брандрет за проблемите с подвижността, умората и загубата на тегло в последните месеци от живота й. Тези изказвания обаче не са публично доказани.

 излиза на 8 декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР