След по-малко от година брак, бившият национал Благой Георгиев и

...
След по-малко от година брак, бившият национал Благой Георгиев и
Коментари Харесай

Отмъщението се сервира студено: Щастлива ли е Златка, заради проваления брак на Джийзъса?

След по-малко от година брак, някогашният национал Благой Георгиев и неговата обичана Полина Спасова са пред бракоразвод. Това стана ясно от Инстаграм профила на брюнетката, която написа, че към този момент не е с Джизъса. Тя даже посочи, че раздялата е настъпила малко, откакто той е влезнал в " Сървайвър ".
 
                             

Стана ясно и че Спасова е в развой на унищожаване на татуировката с името на Благой. Тя удостовери, че „ решението ѝ е извънредно ”. И показа с почитателите си, че към разлъка с Благо я е подтикнало неговото отношение.

Любопитен е фактът, че Благой обаче към момента носи своята брачна халка, а в профила му към момента общите им фотоси си стоят. В профила на Поли в Инстаграм фотоси на Благой няма!
                             

Това ще е втори бракоразвод за Джийзъса. Той беше женен за танцьорката и милионерска наследница Есмер, от която има наследник, който не е виждал от години.

Преди да се появи Поли, той беше с плеймейтката Златка Райкова. Двамата бяха дружно от 2018 година и имат един наследник, който също се споделя Благой. Георгиев беше благоприятен и за някогашната гимнастичка Христина Витанова, от която са другите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, само че по този начин и не стигна до женитба.

За сметка на това някогашната половинка на Благой и майка на едно от децата му - Златка Райкова, грее от благополучие след раздялата им.
                             

Тя е влюбена и още веднъж обвързана - с Карен, двамата чакат и първото си дете - наследник. Преди седмици отпразнуваха публично първата си годишнина.

Наскоро Райкова дава отговор на въпроси на свои почитатели и призна, че има моменти на разочарования и провали, само че " по-късно триумфите ѝ са били по-сладки “. Явно това се отнася и за провалената ѝ връзка с Благо и последвалата обич с Карен...
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР