След пазарното лансиране на специалната модификация при модела 500X, S-Design семейството на

...
След пазарното лансиране на специалната
модификация при модела 500X, S-Design
семейството на
Коментари Харесай

Fiat обещава повече стил с Tipo S-Design

След пазарното лансиране на специалната модификация при модела 500X, S-Design семейството на Fiat към този момент включва и представители на версиите с пет порти и комби на Tipo.

Fiat Tipo S-Design, поръчки за закупуването на кото към този момент се одобряват в дилърските центрове на марката, е ориентиран към онези от потребителите, които търсят допълнителен жанр, съвременно лъчение и високи технологии, само че не са подготвени да го направят против прекомерно висока цена.

Tipo S-Design дебютира на пазара с екслузивен за серията си Metropoli Grey екстериорен цвят, но клиентите могат да избират също по този начин и между още четири варианта- Cinema Black, Amore Red, Gelato White и Colosseo Grey. Уникално за новата модификация е и оформлението на предната решетка на колите, в които има и елементи, изпълнени в черен пиано лак. Дебют при модела вършат също по този начин и Bi-Xenon фаровете, 18-цолови алуминиеви джанти, специалон тонирани задни стъкла и други.

По отношение на интериора на Tipo S-Design, от Fiat разясняват, че той е съществено освежен, като седалките са тапицирани в комбинация от кожа и текстил с двоен тегел, по предното табло са интегрирани апликации в пиано лак, мултимедийната и навигационна система UconnectTM е от последно поколение в композиция със 7-инчов HD Live екран.

Fiat Tipo S-Design се предлага с избор сред 1.4 литров T-Jet бензинов мотор със 120 конски сили, двугоривен 1.4 T-jet LPG също със 120 конски сили и 1.6 литров Multijet турбодизелов със 120 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР