След паузата за мачове на националните отбори, клубният футбол се

...
След паузата за мачове на националните отбори, клубният футбол се
Коментари Харесай

Клубният футбол отново е на дневен ред: Градско дерби, страхотни мачове и топ коефициенти от efbet

След паузата за мачове на националните тимове, клубният футбол се завръща с прелестен уикенд, изпълнен с основни дуели и едно доста особено дерби в Италия. В същото време, несъмнено, се възобновява и борбата в efbet Лига , като генералният спонсор на елитния български футбол е подготвил редица събития с 0% Марж, както и за своите консуматори.

-->
Съботният ден е белязан от мегадербито на Милано - Интер против Милан, като и двата тима започнаха акцията мощно и са със серия от 3 победи, демонстрирайки че през този сезон няма да разрешат на Наполи да се откъсне напред и безпроблемно да отбрани купата си.

Дербито на Милано е в събота от 19:00 часа, като за любимец в мача е считан символичният хазаин Интер с висок коефициент от efbet - 2.20. Триумф за Милан на " Джузепе Меаца " е оценен на 3.45, а съгласно анализаторите на компанията равенството е с най-нисък късмет за реализиране - 3.60.

Най-много везните накланя формата в съперничеството сред двата отбора, като Интер е в серия от 4 следващи победи против Милан, и то без да допусне гол и в 4-те дуела!

Съботната стратегия в Италия обаче се открива от различен също толкоз забавен двубой - Ювентус против Лацио в Торино. " Бианконерите " започнаха сезона по-убедително (2 победи, 1 равенство) по отношение на римските " орли " (2 загуби, 1 победа), само че в последния кръг Лацио " тресна " Наполи като посетител, а следващ скандал избухна в Ювентус поради позитивна допинг проба на звездата Пол Погба.

Въпреки разтърсванията, Ювентус е любимец с коефициент 1.96 от efbet , до момента в който ставката за Лацио е 4.30. Равенството е оценено на 3.60. В последните 5 мача " Старата Госпожа " има преимущество, печелейки 3 дуела против 1 в интерес на Лацио.



Безспорно един от най-интересните мачове в съботния ден е този сред Манчестър Юнайтед и Брайтън. " Чайките " още веднъж очароват със мощен и преобладаващ футбол, а мачовете им са изпълнени с голове и положения. " Червените дяволи " пък явно са в следващия си спад, записвайки към този момент 2 провали след единствено 4 кръга. Въпреки това, Юнайтед е лек любимец в срещата - 2.25 коефициент за успех на домакините на " Олд Трафорд " против 3.05 в интерес на момчетата на Роберто де Зерби.

В Испания пък Реал Мадрид ще играе за пръв път през сезона на изцяло реновирания " Сантиаго Бернабеу ", само че пробата ще е извънредно сложен - Реал Сосиедад. " Ла Реал " постоянно е бил неуместен за " кралете " конкурент, като през 2020 преди пандемията удари Зинедин Зидан и компания с 3:4 в зрелищен дуел. В последната среща сред двата отбора през май Сосиедад завоюва извънредно елементарно с 2:0 вкъщи. Водени от новата си звезда Джуд Белингам, " Лос Галактикос " надали ще желаят повтаряне на тези " издънки ", и то в деня, в който стартира нова славна страница в историята на емблематичния стадион.

Битката е " черешката на тортата " в неделната стратегия - от 22:00 часа, а разумно любимецът е Реал Мадрид с коефициент 1.69 в 





Разбира се, ще е горещо и в елита на българския футбол, като топ тимовете имат тежки борби през идващите 4 дни. Всички срещи от най-високия ни футболен ешелон попадат в " събития с 0% Марж " в efbet, а също така продължава сезонният бонус " 150х50 лева с efbet Лига ", който е с награден фонд от 7 500 лв. за всеки кръг в родния хайлайф.

Ето и кои са мачовете през идващите 4 дни:
Петък (15.09)
Арда - Ботев Враца

Черно море - Берое
Събота (16.09)
Славия София - Локомотив София

Лудогорец - Ботев Пловдив
Неделя (17.09)
Етър - Локомотив Пловдив

ЦСКА-София - ЦСКА 1948
Понеделник (18.09)
Хебър - Пирин

Крумовград - Левски



Единствената функционалност на игралната промишленост е заниманието. Спортните
залози, казино игрите и всички останали игри на шанса са средство за развлечение, а не замогване.

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция " Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР