След първия сняг София по традиция изпада в ужас. Снежнобялата

...
След първия сняг София по традиция изпада в ужас. Снежнобялата
Коментари Харесай

Зимната приказка на Фандъкова

След първия сняг София по традиция изпада в смут. Снежнобялата панорама на открито бързо се заменя с паническия въпрос " Как ще стигна до работа? ".

Ако тръгнете пешком, както насърчаваха от ГЕРБ, рискувате контузии по непочистените тротоари, постоянно даже в допълнение затрупани от снегорините, които са минали по главните улици.

Изберете ли градския превоз пък, може да не стигнете до средата - този вторник трамваите стопираха изцяло. Всъщност даже без фактора " неприятно време " нещата не вървят както преди, защото преди два месеца общината изведнъж удължи интервалите на някои линии. Решението да се чака по-дълго на спирките беше обяснено с новата билет система, която измерила, че няма толкоз огромен напор от пасажери по избраните направления. Същата билет система е подсказала и за билетите за време. Мнозинството от ГЕРБ-СДС разгласи, че ще бъде въведен 30-минутен билет за 1.60, както и подобен за 2.20, който да важи за 60 мин. Но всеки знае, че за град като София това няма да прави работа поради тапите и интервалите на градския превоз от над 10 минути, а при някои линии и над 20 минути. За да е цялостно щастието, талоните с по 10 билета за 12 лева стават с 20 билета, само че за 30 лв..

Качвате се на колата? Ако не ви е проблем задръстването, би трябвало да имате поради цената - от 1 декември синята зона е разширена. И въпреки табелите още да не са заменени, сигурно ще бъдете санкционирани.
Реклама
Тогава да вземете такси? Все отново предходната седмица общинският съвет реши да вдигне цените им единствено с 36%.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР