След официалното посрещане, Десислава Радева посети център за социална интеграция

...
След официалното посрещане, Десислава Радева посети център за социална интеграция
Коментари Харесай

Десислава Радева впечатли Кралица Рания ал-Абдула с елегантност и финес

След формалното посрещане, Десислава Радева посети център за обществена интеграция на дами в неравностойно състояние в йорданската столица.

На формалната гала по посрещането на българския държавен глава и брачната половинка му от крал Абдула II бин Ал-Хусейн и кралица Рания Ал-Абдула в двореца в Аман в Хашемитско кралство Йордания, брачната половинка на българския президент беше облечена в елегантна рокля на НЕВЕНА.

Тоалетът, особено селекциониран за визитата, с дължина под коляното и три четвърти ръкав в безпристрастен, топъл цвят, се отличава със въздържаност и с единствена украса от триизмерност и предпазлив колан. Силуетът на дрехата е мекушав, а комбинацията от вталена и разкроена част, материя и беззвучен подробност основава баланс сред персона, фигура и мотив.

Линиите на всички места са умишлено търсени и деликатно разполагани за реализиране на естетика сред детайлите. Дъгата на ръкавната извивка е прибрана във вътрешността, а овалът на деколтето е емфатичен от триизмерни цветя. Мотивите на дантелата са ненарушени от забележими шевове, плод на стотици часове фина ръчна работа.

Материята под френската дантела в цвят персийски пясък е златисто розово сатенирана коприна, подчертаваща мекотата на тъканта върху нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР