След няколкомесечна агония Илон Мъск най-сетне завърши сделката за Twitter

...
След няколкомесечна агония Илон Мъск най-сетне завърши сделката за Twitter
Коментари Харесай

Мъск най-сетне придоби Twitter

След няколкомесечна мъка Илон Мъск най-накрая приключи договорката за Twitter на стойност 44 милиарда $. И първото нещо, което направи е да уволни основния изпълнителен шеф Парадж Агравал, основния финансов шеф Нед Сегал и директорката само че правните въпроси и политиката на компанията Виджая Гаде. Досегашното управление на компанията беше обвиняно от него, че го е подвеждало за броя на спам сметките в платформата.

Агравал и Сегал са били в централата на Twitter в Сан Франциско при завършването на договорката и са били съпроводени до изхода, предават международните медии. Освен това се чака огромна част от чиновниците също да бъдат съкратени. 
-->
Към момента Мъск не дава информация по какъв начин счита да развива платформата. Това, което се знае, е, че желае да " победи " спам ботовете в Twitter, да направи логаритми, които дефинират по какъв начин наличието бива представяно на потребителите и да не допусне платформата да стане средище на ненавист и разделяне, даже и при лимитирана цензура.

Не се знае и кой ще ръководи компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР