След навършване на определена възраст жената трупа ценен опит. Тя

...
След навършване на определена възраст жената трупа ценен опит. Тя
Коментари Харесай

5-те тайни на любовта, които само зрелите жени познават

След навършване на избрана възраст дамата натрупа скъп опит. Тя съумява да опознае себе си още по-добре, което ѝ оказва помощ доста и в любовта. Когато дамата е зряла, тя знае какво да изиска от живота и не се срами да го направи.
Колкото по-възрастна става дамата, толкоз по-здраво е стъпила на земята. Тя гледа да надгради постигнатото, а опитът и в любовта става все по-усъвършенстван.
Сега ще научите и кои са 5-те любовни секрети, които зрялата жена знае:

1. Обичайте тялото си, без значение от възрастта, на която сте

Много постоянно дамите стартират да изпитват позор от тялото си, когато остаряват. Нормално е дамата да се отпусне, изключително откакто роди, тъй като няма време да поддържа фигурата си. Освен това стареенето е натурален развой, от който не трябва да се срами. Всяка възраст си има личен сексапил.
Бръчките не би трябвало да депресират дамите. Те не трябва да скриват признаците на стареене и да се комплексират от това. Дамите би трябвало да обичат себе си, да имат самочувствие, в противоположен случай постоянно ще страдат в връзките си със мощния пол.

Когато дамата си харесва тялото такова, каквото е, нейната самонадеяност е по-голяма и това ѝ оказва помощ в любовния живот с мъжете.

2. Любовните връзки са преходни, само че приятелите остават за цялостен живот

Връзката е нещо преходно, тя може да се разпадне когато и да е. Докато другарството е доста по-трайно и е за цялостен живот. Затова дамите би трябвало да не губят приятелите си. Особено в името на някоя връзка.

 любовна връзка

3. Намерете си почтен и добър мъж, в сравнение с някой, който е прекомерно секси

Когато дамата си построи стабилен опит, тя стартира да прави оценка мъжете освен по външния им тип. Зрялата жена стартира да се концентрира към качествата на мъжете. Тя прави оценка характерът на мъжа, какво ѝ дава, по какъв начин се държи с нея. Това демонстрира, че тя е подготвена за дълготрайна връзка.

 обич

4. Караницата не значи завършек на връзката

Когато хората са млади, един елементарен спор води да непоправими раздели. Всеки приема нещата прекомерно персонално и безкомпромисно. Тогава дамите са по-обидчиви и сприхави и неведнъж поставят завършек на любовните си взаимоотношения.
Когато дамата натрупа прочут опит и възрастта ѝ напредне, те са наясно, че постоянно е допустимо да се стигне до спор, само че те към този момент са много по-разумни и гледат да потушат напрежението в зародиш и да разрешат разногласията без да се стига до разлъка.

 любовна връзка

5. Зрялата жена опознава себе си доста по-добре от преди

Важно е човек да познава добре себе си, с цел да може да планува реакциите си по отношение на останалите. За една връзка този фактор е от решаващо значение. Когато дамата си е построила опит в годините, тя си е направила съответните заключения. Така тя е наясно какво желае от любовната връзка. Има начертан проект на деяние и не позволява изненади. Това я прави много по-уверена от преди.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР