След напускането на „Хелс Китчън“ Юра обяви Виктория за лош

...
След напускането на „Хелс Китчън“ Юра обяви Виктория за лош
Коментари Харесай

Юра от „Хелс Китчън“ захапа Виктория

След напускането на „Хелс Китчън“ Юра разгласи Виктория за неприятен човек с огромни амбиции
След като напусна „Хелс Китчън“ Юра не  спря да плюе по участниците. В изявление за предаването „На кафе“ готвачката се изрече не доста ласкаво за своите съперници в кухнята.

Тя показа, че в шоуто всички са били арогантни и груби и това я е подтикнало да си събере багажа и да се върне у дома. Юра обаче не съжалява за присъединяване си. Готвачката счита, че се е посочила като мощна жена, която знае по какъв начин да отстоява своите правила измежду „слабите, които крещят и ръкомахат“ от изтощение.

Най-възрастната участничка в „Хелс Китчън“ не пропусна да захапе и една от своите съотборнички в предаването – Виктория. Често, до момента в който Юра към момента беше в шоуто, двете не се разбираха и посред им прехвърчаха искри.

Сега Юра е безапелационна, че Виктория не заслужава успеха в „Кухнята на Ада“. Според нея хора като Вики, колкото и да са амбициозни и можещи, не би трябвало да печелят кулинарни формати, тъй като „нямат харизмата на добър човек“.
 Юра от
Юра от „Хелс Китчън“ захапа Виктория сн. Facebook

Тя не крие, че Виктория несъмнено знае какво прави в кухнята, само че е безапелационна, че не е добър човек. Според Юра успеха в „Хелс Китчън“ би трябвало да е за Анелия.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР