След месец ще стартира новия сезон на Като две капки

...
След месец ще стартира новия сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Ето кои култови звезди ще участват в новия сезон на Капките. Халваджиян бил принуден да покани…

След месец ще започва новия сезон на „ Като две капки вода “, а за първи път има такава тайнственост за участниците. Оказа се, че продуцентът Магърдич Халваджиян изпитва съществени усложнения във връзка с новите участници, защото съвсем всички се извъртяха, а други отхвърлят да се вършат на маймуни в рейтинговото шоу.
Колкото и да пазят в загадка кои ще бъдат участниците, Showblitz оповестява две от имената, които са подписали контракт и ще ги гледаме в „ Като две капки вода “ да имитират и наши и непознати реализатори.
Деян Неделчев – Икебаната отдавна има предпочитание да се впусне в шоуто и много се натягаше през годините на Халваджиян, само че едвам в този момент изгря неговата звезда. Запознати издават, че Неделчев е приел присъединяване си съществено и към този момент се приготвя за превъплъщенията си в шоуто.
Няма по какъв начин и тази година шоуто да мине без представител на фолка. Забавните реализатори към този момент минаха през предаването, а по-сериозните отхвърлят да вземат участие. Това принуди Халваджиян да предложения Мария. Но всички от екипа са шокирани, защото, съгласно тях, миньончето няма изключително огромни артистични заложби, да не приказваме, че и певческите й са под въпрос, което прави задачата й непостижима. Но знае ли се, може пък да изненада всички?!
Маги имал набелязани други имена от лекия род, само че го попарили с безапелационен отвод. Много му е мъчно да събере звезден тим, който да е конкурентен на „ Денсинг старс “. В танцувалното шоу присъединяване да приели едни от най-големите звезди на България и триумфът на „ Капките “ е под въпрос.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР