След края на "Ергенът" стана ясно, че три участнички са

...
След края на "Ергенът" стана ясно, че три участнички са
Коментари Харесай

Капитонова с инстаграм ядове, Венета с родилни мъки?

След края на "Ергенът " стана ясно, че три участнички са заформили неотлъчно другарство. Виктория, Дениз и Людмила след края на "Ергенът ". Трите дами резервираха положителните си връзки и отвън формата и постоянно се срещат, за са забавляват дружно.

Нетодвна Виктория претърпя същински призрачен сън, откакто хакнаха профила ѝ в Инстаграм, откъдето вади огромна част от приходите си. Нсега, откакто си направи нов обаче, се тревожи дали няма да бъде блокирана. мотив за безпокойството ѝ е каченото от нея видео с другарските ѝ, които си демонстрират гърдите.
Samo az li se smqh super mnogo na tazi chast ot vlogaVie veche gledahte li go?
В късия клип Виктория е операторът зад камерата, а останалите две се хилят, акцентирайки вниманието на феновете върху "тези двете неща ", визирайки въпросните си прелести.

"Мамини сладки, стават за копаене в равнищата и да гонят косовете да не ми ядат гроздето ", гласи един от мненията под видеото. Все отново Виктория може да диша умерено, защото нямаше последици и към момента има профил, който се мъчи да развие бързо и още веднъж да стартира да популяризира разнообразни артикули, за което ѝ се заплаща сносно.

Междувременно в медийното пространсто се зароди съмнението, че една друга участничка в "Ергенът " е бременна. Става дума за атрактивната Венета, която показа в обществените мрежи няколко фрагмента от морето, на които театралничи в модерния за този сезон розов бански. Леко закръгленото ѝ коремче обаче накара почитателите да си мислят, че русата хитруша може и да чака бебе.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР