След края на една връзка отношенията ви с бившия партньор

...
След края на една връзка отношенията ви с бившия партньор
Коментари Харесай

9 неща, за които да помислите, преди да се съберете с бившия

След края на една връзка връзките ви с някогашния сътрудник могат да бъдат комплицирани. Вероятно не е най-хубавата концепция да продължите да се виждате постоянно с него. Но в случай че към момента сте на косъм от това или се насочвате към концепцията да се срещате още веднъж с някогашния си, има някои неща, които първо би трябвало да обмислите деликатно.

 infomax-logo-50-15-HW  

Това не е елементарно решение, само че тези въпроси и неща за размисъл ще ви оказват помощ да решите дали да дадете втори късмет на връзките с някогашния си или не.

Кога се случи раздялата?

Не е добра концепция незабавно да скочите назад. Ако раздялата е била напълно скорошна, и двамата се нуждаете от време, с цел да оставите почвата да се успокои и страстите ви да създадат същото. В този миг всичко към момента е доста сурово. Дайте му време и вижте дали възприятията ви ще се трансформират.

Защо въобще се разделихте?

Посочете точната причина и се запитайте дали нещо се е трансформирало. Била ли е забъркана невярност? Ако е по този начин, можете ли да я преодолеете или тя постоянно ще бъде в съзнанието ви? А в случай че е имало корист, постоянно е най-добре да си тръгнете и да не поглеждате обратно. Разберете каква е била действителната причина и може би ще имате друго мнение за това дали би трябвало да се срещате още веднъж с някогашния си.

 с някогашния

Какво можете да извършите по друг метод този път?

Ако смятате, че можете да преодолеете повода за раздялата, какво ще извършите по друг метод този път? От какво се нуждаете и подготвен ли е той да отговори на тези упования? Помнете, че в случай че просто вършиме същите неща като преди, има възможност връзката да се завърти в цялостен кръг и да се повторят същите проблеми.

Дали старите привички умират елементарно?

Способни ли сте и двамата да се измененията? Или старите привички ще се запазят? Това не се отнася единствено за някогашния ви, само че и за вас. Вероятно и вие сте изиграли някаква роля в раздялата. И по този начин, какво ще се промени и по какъв начин ще измененията навиците си като екип?

Бъдете почтени – дали това е инцидентна връзка?

Възможно е да се отблъсквате от някогашния си или от спекулация, която сте имали, с цел да се опитате да го забравите. Така или другояче, инцидентните връзки рядко са добра концепция. Дайте си време да се установите и да израснете като персона. Едва по-късно можете да прецените дали желаете да дадете втори късмет на връзката с някогашния си или да продължите напред вечно.

Къде тъкмо сгрешихте?

Това е сложен въпрос, тъй като и двамата може да не сте склонни да поемате отговорност. Но можете ли да посочите къде и двамата сте сбъркали във връзката си? Невинаги става въпрос за повода за раздялата, а за дребните неточности, които са довели до края. Да се срещаш с някогашния е елементарно, само че да преминаваш още веднъж през същата болежка и разочарования не си коства напъните, в случай че и двамата не избягвате да повтаряте същите неточности.

 с някогашния

Има ли задоволително зрялост?

Узрели ли сте прочувствено и двамата след раздялата? Когато преживявате объркана връзка, е елементарно двама възрастни хора да се държат като деца, изключително когато става въпрос за неща като неустановеност във връзката, ревнивост и връзка. Наистина ли смятате, че вие с някогашния си можете да отминете предходните неточности и да избегнете повторното им допускане?

Помислете за неприятните и положителните моменти

Когато някой ви липсва, е елементарно да видите нещата през розови очила. Но е имало както неприятни, по този начин и положителни моменти. Вероятно тези неприятни моменти в последна сметка са довели до раздялата. Важно е да запазите неутралитет и да си спомняте за положителните и неприятните моменти с някогашния в идентична степен. В противоположен случай ще се върнете към връзката, пробвайки се да игнорирате всички отрицателни детайли, които евентуално към момента са налице. Така вие ще запазите хубавите мемоари, само че алените знамена ще ви държат съсредоточени преди да вземете всяко едно решение.

Стойте настрани от някогашния си, в случай че връзката е била токсична

Не можем да подчертаем това задоволително. Ако връзката е била токсична, в случай че е имало корист от какъвто и да е тип или като цяло манипулативен модел на взаимното ви превозване с някогашния, би трябвало да си тръгнете. Да, боли ви и евентуално към момента го обичате по някакъв метод, само че не си коства да се връщате още веднъж в такава отрицателна обстановка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР