След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да

...
След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да
Коментари Харесай

На Слави му писна! Вижте кой го подкара, заради порно-подвизите на Лена и Киро

„ След Комисията по дискриминация и Съвет за електронни медии се е заел да ни трича поради песничката за Лена “, това разгласи във Фейсбук профила си водачът на партията „ ИТН “ Слави Трифонов.
Съвет за електронни медии са се сезирали, тъй като въпросната ария е нарушила „ положителните нрави “, твърди Трифонов.
„ Не знам по какъв начин по този начин са нарушени положителните нрави с една песничка по претекстове от автентичен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира “, написа той.
„ Ако питате мен, “добрите нрави ” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото фамилните полезности и вярността към брачна половинка и избраник са част от положителните нрави. Поне в нашето общество. За Канада – не знам “, разяснява още Трифонов.
Слави Трифонов разгласи, че Съвет за електронни медии желае да наложи санкция в размер от 3 до 20 хиляди лв. на малкия екран му.
Ето какво още написа водачът на Има Такъв Народ:
Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл ”. И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл ”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лв.. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи санкция от 4500 лв.. Която той дори и не заплати. Явно за Съвет за електронни медии ние сме по-големи нарушители и от тоя швед.
Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова към този момент в главата ми се върти следната концепция – да поканим Съвет за електронни медии, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър проучвания ”, от чийто представител е пусната жалбата против нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем обществено линчувани. С камъни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР