След като всички големи авто-производители обявиха планове за електрификация, тенденцията

...
Коментари Харесай

Фирмата на Киану Рийвс може да прави е-мотоциклети


След като всички огромни авто-производители оповестиха проекти за електрификация, наклонността стартира да се появява и при моторите. (снимка: CC0 Public Domain)

Компанията ARCH Motorcycle Company, учредена от Киану Рийвс и Гард Холинджър, е известна със своето особено произвеждане на спортни мотоциклети. Но до момента в който те постоянно са разчитали на мотори с вътрешно горене, в този момент дуото зад ARCH обмисля опцията за прибавяне на електрически задвижващи системи към своите модели.

ARCH е учредена през 2011 година, откакто Гард Холинджър, персонализатор на мотоциклети, сътвори специфичен Harley-Davidson за Киану Рийвс, споделя. Рийвс помолил своя другар да извърши работата по „ персонализиране “, което в последна сметка води до промяната на съвсем всичко по мотора, като се изключи истинския мотор на Harley.
още по темата
Наслаждавайки се на структурата и карането, Рийвс убеждава Холинджър да основат дружно компания за произвеждане на мотоциклети. И по този начин се ражда ARCH.

В скорошно изявление, показано във видео на уеб страницата на ARCH, Холинджър и Рийвс разясниха бъдещето на компанията. След десетилетие на създаване на мотори с мотори с вътрешно горене двойката наподобява „ отворена за концепцията “ да изследва предлагането на електрически модели в бъдещето.

Както постоянно се случва на сходен стадий, изявленията са деликатни, лишени от конкретика и решителност. „ Тенденциите при електрическите транспортни средства са явни и сходно на колите е невероятно да пренебрегнем обстоятелството, че електрическите мотоциклети ще играят значима роля и могат да се трансфорат в главно задвижване, “ разяснява Холинджер.

„ Надявам се по някакъв метод моторът с вътрешно горене да оцелее още години, като се има поради страстта, която може да внася в преживяването по време на каране “, добавя той. „ Имаме доста очаквания и доста упоритости и предпочитание да създадем и представим нещо, което обичаме, “ мъгляво съобщи и Киану Рийвс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР