След като видях решението на Държавната агенция за бежанците, с

...
След като видях решението на Държавната агенция за бежанците, с
Коментари Харесай

Алекс Стоцки: Документът, който ми издаде Агенцията за бежанците, напомня съветската реторика

" След като видях решението на Държавната организация за бежанците, с разнообразни тези за това, че в Русия има работещи демократични институции и че имам користни цели за придобиването на интернационална протекция, този документ, който ми беше публикуван, доста ми подсети кремълската и руска изразителност, която няма връзка с действителността. "
Това сподели в изявление за БНР Алекс Стоцки, който търси интернационална протекция в България, а не политическо леговище. Предстои апелативен съд да се произнесе по молбата на Стоцки през октомври.

Стоцки дефинира решението за Алексей Алчин като заслужено.

Относно убийството на Даря Дугина Стоцки означи, че осъжда насилието при сходни актове, само че съобщи, че хора като Дугин и " други пропагандисти би трябвало да дават отговор за своите каузи – разпалване на война ".

От идването си в България досега Алекс Стоцки по никакъв метод не е усещал русофобия. 

Петър Танев, който е съидейник на Стоцки, студент е по интернационалните връзки, с двойно руско-българско поданство и част от Движението за свободна Русия удостовери това, но показа, че поради позициите му против режима в Русия русофилите го преглеждат като комплициран човек, подтикван от западната агитация.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
По обявата работи: Яна Боянова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР