След като вчера призова главния прокурор Иван Гешев да се

...
След като вчера призова главния прокурор Иван Гешев да се
Коментари Харесай

Гръм! Гешев скочи на Борисов - какво призова

След като през вчерашния ден прикани основния прокурор Иван Гешев да се опълчи на Съединени американски щати намерено, последва негов отговор пред организация ПИК.

" Изненадва ме, естествено, Мислех, че сме парламентарна република. И решенията не се взимат, както в Пхенян или Москва.
-->
Съгласно член 4 от Конституцията Република България е правова страна, която се ръководи според законите в страната. Принципът на господство на закона е вододел, който разделя демократичните от тоталитарните страни. Не е вест обаче български " политици " да не ги интересуват разпоредбите, законите и Конституцията. Отдавна не се и тормозят да го декларират намерено.

 Моето потомство помни какво е да живееш, когато една партия ръководеше всичко. И по какъв начин преодоляването на правосъдната власт, което очевидно се цели през днешния ден, е водило да тежки репресии върху правата на българите. От това, че Конституцията няма значение, до разстрелите на тези, които не харесваш, историята е посочила че дистанцията не е огромно. Днес ще е един, на следващия ден различен. Ние сме спечелили всички борби, само че сме изгубили войните си поради решенията на политиците.

Затова, като жител, желая да кажа, че би трябвало да се гласоподава. Да се гласоподава за хора, колкото и малко да са те, за които България към момента значи нещо. Тези, които помним думите " Родина " и " Отечество ", би трябвало да се надигнем в отбрана на демокрацията и демократичните полезности. А политиците да спрат да мислят единствено за оцеляването и благополучието си - дано помислят за хората и народа. Защото виждам, че търпението се изчерпва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР