След като вчера Матей Казийски стана шампион на Япония, печелейки

...
След като вчера Матей Казийски стана шампион на Япония, печелейки
Коментари Харесай

Матей Казийски се завръща в Италия!

След като през вчерашния ден Матей Казийски стана първенец на Япония, печелейки купата с тима на ДжейТЕКТ Стинг (Кария), след победа на финала над защитаващия трофея си отбор на Панасоник Пантърс (Хираката) с 3:2 гейма, през днешния ден той ще се причисли към италианския Калцедония (Верона).

Клубът разгласи публично завръщането на българската волейболна звезда редиците на отбора. Те разгласиха колаж, съпроводен от информация за идването на Казийски: " Той се връща! Довечера в 20,20 часа - всички на летището ".

Очаква се след идването си довечера, на следващия ден Матей Казийски незабавно да се включи в тренировките на Верона. 35-годишният посрещач може да направи своя още един дебют за отбора при гостуването на Топ Волей (Чистерна) в събота (7 март) в мач от 23-ия кръг на постоянния сезон в италианската Суперлига.

Матей Казийски бе част от водения от Радостин Стойчев отбор и през сезон 2018/2019, като дойде там от банкрутиралия Сточня (Шчечин), където бе още веднъж съотборник с младия Аспарух Аспарухов.
 Матей Казийски и неговият Джей Тект Стингс извоюваха купата в Япония
Матей Казийски и неговият Джей Тект Стингс извоюваха купата в Япония

Те победиха Панасоник Пантърс с 3:2 във финалния плейоф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР