След като вчера главният изпълнителен директор на Intel Браян Кржанич

...
След като вчера главният изпълнителен директор на Intel Браян Кржанич
Коментари Харесай

Кои се борят да са следващ CEO на Intel?

След като през вчерашния ден основният изпълнителен шеф на Intel Браян Кржанич подаде оставка, през днешния ден към този момент излязоха и любимците за него правоприемник. Ето и по какъв начин наподобяват претендентите на този стадий.
Преди всичко обаче би трябвало да се огледа историята на Intel. Компания, която през годините постоянно е гледала към личните си фрагменти, преди да насочи взор „ на открито “. Комбинацията обаче от непредвидената оставка на Кржанич и напускането на редица властни фигури в последните месеци, може и да накара компания да промени тактиката си.

И въпреки може би Intel да не е в най-плодотворния си интервал, един от най-големите производители на чипове в международен мащаб. А в този момент не е изключено и за първи път да посегне към опцията за външен човек на кормилото.

На този стадий претендентите наподобяват по следния метод:
Навин Шеной – вицепрезидент на центъра по събиране на информация на Считан е за ранен любимец за позицията на CEO, само че няма опитът, който компанията по принцип търси. Мурти Рендучинтала – президент на отдела по технологии, систематична архитектура и потребителски групи. Експертите регистрират като минус обстоятелството, че се причисли към компанията от Qualcomm през 2015 година Рене Джеймс – някогашен президент на Intel, напуснал през 2015 година, с цел да стартира своя компания за чипове – Стейси Смит – пенсионира се през януари като президент на отдела по произвеждане, продажби и интервенции след 30 години в компанията. Даян Брайънт – беше част от центъра по информация на Intel до 2015 година, само че напусна, с цел да оглави облачните услуги на Пат Гелсингър – CEO на Спекулациите го свързваха с поста и в предишни случаи.
На този стадий в Intel отхвърлят коментар по тематиката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР