След като във , в тази статия ще а сега

...
След като във , в тази статия ще а сега
Коментари Харесай

БАНЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - III

След като във, в тази публикация ще а в този момент дано да продължа с продуктите за баня, които са най-необходими първоначално за новороденото.

Бебето до момента в който е още напълно малко няма потребност и от обособена ваничка, където да бъде къпано. Това може да стане в нормално корито, леген, вана или над мивката. В магазинната мрежа обаче може да намерите богат избор от специфични детски ванички, в които можете доста елементарно и комфортно да свършите тази „ страшна ” първоначално процедура.
Предлагат се: aнатомични или елементарни детски вани, ванички с плотове за повиване, единствено подложки за къпане, както и стойки за вани.

За банята:
1. Анатомична вана със стойка
2. Канче за поливане
3. Кофа за подготвяне на водата за къпане
4. Термометър за вода
5. Хавлия
6. Кошче за мръсни дрешки

Анатомичните вани са доста комфортни от момента, в който можете умерено да сложите бебето в полулегнало състояние. Съобразени са с извивките на детското тялото, като в тях бебето може да стои в полулегнало или седнало състояние.
Ваните с плотове за повиване са общоприети, само че към тях има независим плот, на който можете да повиете бебето си. Предлагат се и с един или два рафта за тоалетни такъми.
Подложките за къпане са направени от пластмаса или от хавлиен плат. Служат за по-лесно къпане на бебето без да е належащо да го придържате. В тях детето е в полулегнало състояние. Подложките за къпане се слагат във всевъзможен тип неанатомични вани.

Стойките за вани са железни структури върху, които се слагат детските ванички за по-голямо ваше улеснение при къпането на бебето.

За ваше утешение и облекчение първоначално е належащо да се снабдите и с термометър за баня. Препоръчителната водата за къпане на бебето е с температура 37 – 37,5 градуса по Целзий, а тази на въздуха към 22 градуса по Целзий. В кофа можете да приготвите водата, а след това в случай че желаете да си помагате с канчето за поливане.

Продължава: Бебчо идва! Какво е най-нужно да закупя за бебето?Продължава: СТАЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIПродължава: Разходка и хранене - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IVПродължава: Бебешка козметика, аптечка и дрешки - V
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР