След като в продължение на няколко месеца актрисата Силвия Петкова

...
След като в продължение на няколко месеца актрисата Силвия Петкова
Коментари Харесай

Ето защо се разделиха: Зоран заменил Силвия с участничка от Сървайвър?

След като в продължение на няколко месеца актрисата Силвия Петкова и към този момент някогашният ѝ обичан Зоран Петровски отричаха, че са разграничени, те публично сложиха завършек на връзката си предходната седмица. Двамата разгласиха пост в Инстаграм, с който оповестиха, че към този момент не са дружно и всеки продължава по пътя си, само че остават другари и ще отглеждат детето си дружно.

За проблеми във връзката им се заприказва преди месеци, когато Зоран завоюва шоуто "Сървайвър " и показа, че е бил на косъм да изгуби фамилията си, поради забързаното му ежедневие и неналичието на време, което да посвети на обичаната си и наследника им. Дали това в действителност е повода връзките сред Силвия и Зоран да охладнеят, не е известно, само че като че ли мистерията стартира да се разплита.

Въпреки че и двамата са премахнали обявата, с която оповестяват, че се разделят, явно решението им е дефинитивно. А Петровски като че ли е намерил нова обич...и то подозрително бързо след раздялата. Преди броени часове той разгласява две фотоси с участничка от "Сървайвър ", с която наподобява, че може би са повече от другари. Става дума за Анелия, с която искрено играеха съвсем като тим по време на шоуто, само че никой не заподозря, че посред им се е зародила обич.

Другият подозрителен факт е, че Зоран е изтрил фотосите от профила си единствено няколко часа по-късно. Те обаче към момента са видни в профила на Анелия. От тях излиза наяве, че сега двамата са дружно на къмпинг в Черноморец. Дали са в другарска компания, или са отишли като двойка, не знаем. Но е реалност, че посред им се вижда мощна химия, а дали това в действителност е по този начин и дружно ли са - евентуално занапред следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР