След като в края на януари BRABUS анонсира специалната си

...
След като в края на януари BRABUS анонсира специалната си
Коментари Харесай

Екстремистът BRABUS 800 Adventure XLP вече и в SUPERWHITE версия

След като в края на януари BRABUS анонсира специфичната си рискова серия , създадена въз основата на Mercedes-AMG G63, в този момент от тунинг компанията показват и BRABUS 800 Adventure XLP SUPERWHITE.

Както подсказва името, главен акцент при SUPERWHITE осъществяването на BRABUS 800 Adventure XLP е белият цвят и неговата приложимост по екстериора и интериора на автомобила. Външността на пикапа е изпълнена в специфична Diamond White Pearl багра, а вътрешността впечатлява с бяла кожена тапицерия и контрастиращи черни приложения и детайли.

Изпълненият главно в бял цвят пикап е с дължина от 5.31 метра (+68.9 сантиметра), като единствено междуосието е увеличено с 50 сантиметра, а окачването е особено създадено за колата, като дава обещание разстояние от пътя от 49 сантиметра.



Двигателят на BRABUS 800 Adventure XLP SUPERBLACK е четирилитров, V-образен, осемцилиндров с оптималната мощ от 800 конски сили и оптимален въртящ миг от 1000 Нм. С негова помощ, гигантският първокласен пикап (2936 кг) е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 4.8 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е електронно лимитирана на 210 км/ч.

Разлика сред BRABUS 800 Adventure XLP SUPERWHITE и неговата SUPERBLACK версия съществува също по този начин и във връзка с цената. При бялата тя е 631 067 евро, до момента в който черната коства 725 900 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР