След като цяла България с очите си видя как Ивайло

...
След като цяла България с очите си видя как Ивайло
Коментари Харесай

Отиде му рахатът! Мария Игнатова скръцна със зъби на Нойзи: Ще чистиш и готвиш!

След като цяла България с очите си видя по какъв начин Ивайло Цветков – Нойзи не побарва нищо в домакинската работа и не оказва помощ въобще на брачната половинка си Мария Игнатова, в чиято къща се и намърда да живее, русокоската очевидно се засрами. Засрами се пред хората, в чиито очи стартира да наподобява жалка и най-накрая се реши да промени това, написа kliuki.bg.
Самата водеща призна в мрежата пред почитатели, че мъжът й към този момент надалеч не лежи на дивана и не си „ бърка в носа “, до момента в който тя се чуди от кое място да я захване.
„ Аз за дюмбел или за тюфлек не съм се омъжила! Казала съм на Нойзи – работата ще се дели по равно. Ако аз пазаря през днешния ден, ти ще пазаруваш на следващия ден. Същото се отнася за миенето на чиниите, за чистенето, а в готвенето също се включваме двамата “, изясни Мария.
Съвършено вярна постъпка, поради обстоятелството, че до неотдавна умникът Нойзи бе зает единствено със личната си личност и „ мъдрости “, които от години бълва на кг, а за останалото да се грижи половинката му.
„ Къде го дават това?! Тя Мария дори доста го е разлигавила. Ако ми беше в къщата подобен, да съм го натирила с куфарите от дълго време. Хайде де, ще ми са прави някой на царче?! Друг път “, разясняват консуматори в нета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР