След като цяла България научи за чаровните Нургюл Салимова и

...
След като цяла България научи за чаровните Нургюл Салимова и
Коментари Харесай

Ето я най-красивата БГ шахматистка

След като цяла България научи за чаровните Нургюл Салимова и Белослава Кръстева, се оказва, че има още една шахматистка, която е топхубавица и е подготвена за редица корони от съревнования за хубост, написа „ България Днес “.

Нейното име е Гергана Пейчева. Шахматистката е способна да омае всички мъже с чаровната си усмивка. Гери, както я назовават околните, може да постави в дребния си джоб редица българки, които се имат за изящни и претендират за това на всички места. За разлика от тях обаче, Пейчева е изцяло натурална хубавица. Но не парадира с хубостта си. Дори и без грим Гери е доста очарователна и незабавно притегля погледите към нея. Девойката е на 20 години. В обществените мрежи, за разлика от връстниците си, не демонстрира разголени фотоси. А споделя фрагменти, на които постоянно сияе - най-много си проличава от ослепителната й усмивка.

Пейчева играе шах от напълно дребна. На 11 години към този момент печели интернационалните титли. Родом е от София. Завършва Немската езикова гимназия. Наскоро сексапилната ни шахматистка завоюва следващо отличие. Направи го в Съединени американски щати. Преди месеци Гери получава покана да се включи в един от отборите по шах на щата Тексас. Е, като се изключи че сме най-красиви, Гери сподели, че е и най-хубавата и оказва помощ на отбора си да победи на шампионата по шахмат на Тексас за дами през 2023 година

Пейчева е част от националния ни тим за дами на европейското в Будва (Черна гора), което стартира през вчерашния ден. В него са и останалите 2 царици в този спорт - Нургюл Салимова и Белослава Кръстева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР