Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо

...
Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо
Коментари Харесай

Защо той ви пише, след като не се интересува от вас

Във времето на обществените мрежи общуването с другите става по-бързо и елементарно.
Любовната връзка също е претърпяла промени. Всяка нова любовна тръпка минава през връзка посредством известия. Пишем, вълнуваме се по кое време ще видят известието ни, дали ще ни отговорят и т. н.
Понякога обаче попадаме в обстановка, в която се питаме за какво той ни написа, откакто наподобява, че не се интересува от нас? Минало е много време от запознаването, имало е връзка, само че той не демонстрира кой знае какви страсти, все пак си пишем.
Възможностите за това мъжко държание са доста.
Той не желае да ви изпусне като другар, работите дружно и не желае да си основава драми, изследва какви са вашите настройки по отношение на него, опасява се да не ви загуби изцяло, както и:

1. Има потребност да си повдигне егото – Вие го карате да се усеща добре и да наподобява добре пред другите хора, тъй че той се радва да ви има в близост като жена, с която да си повдига егото, когато му е належащо.

2. Вие сте във зоната на приятелите или пък дори и там не сте – На него може да му е прелестно да си написа с вас понякога, от време на време даже да ви се обажда, само че истината е, че няма интерес към вас като към жена.

3. Вие сте неговият авариен вид – Ако не му се получат нещата с някоя друга, той е спокоен, че има вас. Иначе рядко би направил нещо по отношение на вас, което да е съществено като стъпка, показвайки че желае да сте част от живота му. Харесва ви, само че не чак толкоз доста.

4. Не е сигурен какво желае – Това се случва постоянно на нерешителните мъже. Те са склонни да ви разиграват, защото са непостоянни в страстите и дейностите си.

5. Заблуждавате се – Докато въпросният мъж не се интересува от вас, вие сте склонни да разнищвате всеки диалог, обстановка, търсейки нещо, за което да се хванете и да изпаднете в заблудата, че той има страсти и съществени планове към вас.

6. На него му харесва вниманието, което му отделяте – Още една причина той да ви написа, само че да не демонстрира по различен метод интерес към вас е, че компанията ви, въпреки и от разстояние, му харесва, усеща се добре и няма желание това да стопира. Ако флиртувате и му вършиме похвали, това е задоволително, с цел да продължи да се държи по отношение на вас по познатия към този момент модел.

7. Чувства се отегчен – Скучно му е, тъй като няма с коя друга да флиртува. Възможно е и да има някоя, за която вие да не знаете или пък да ви е известна, в този миг да минава през комплицирана обстановка с нея и да търси разтуха и разведряване при вас. Ако той не ви изпраща текстови известия постоянно, а единствено в избрани моменти, несъмнено няма сериозен интерес към вас.

8. Той си е флиртаджия – Такава е неговата природа. Известно му е, че когато ви написа, ще бъде игриво и леко, по тази причина ви изпраща известия.

9. Отскоро е самостоятелен – Отново може да се окаже, че вие знаете или не знаете за това. Мъжете, които скоро са завършили връзка, нормално се насочват по-късно към дами, с които са флиртували преди, по време на връзката си или пък считат да стартират флирт. Такива мъже постоянно не са подготвени за нови взаимоотношения толкоз скоро след раздялата си.

10. Той желае да бъде вежлив – това важи в тези случаи, в които нормално вие сте тази, която първа му написа. Той дава отговор малко, учтиво или единствено с емотиконка. Иска да е общителен с вас, само че няма желание да задълбочава взаимоотношенията ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР