След като Стефана Здравкова бе назначена за главен изпълнителен директор

...
След като Стефана Здравкова бе назначена за главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

"Нова броудкастинг груп" има нов главен оперативен директор

След като Стефана Здравкова бе назначена за основен изпълнителен шеф на компанията – притежател на Нова телевизия - Нова Броудкастинг Груп (НБГ), през днешния ден тя разгласи Красимира Хаджийска (на снимката) за нов основен действен шеф на групата. “Красимира ВасилеваХаджийска е одобрен експерт, който се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп преди 19 години “, се споделя в известието за назначението й.„ През годините Хаджийска е заемала разнообразни позиции в НБГ. От 2013 година поема стратегическото ръководство на отделите „ Продажби “, „ Маркетинг “ и „ PR “. Със солидния си опит в областта на продажбите и обществените връзки, тя чудесно познава медийния пазар и с екипа си интензивно взе участие в неговото развиване. Хаджийска стои в основата на положителните партньорства и сполучливите договаряния за присъединение на редица интернационалните телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и други, което отличи компанията като пионер в основаването на първия Sales house в България. Хаджийска е минала редица профилирани образования по мениджмънт и телевизионни продажби, част от които в централите на Discovery Channel (Washington DC, USA) и WCOV-TV Fox 20 (USA) ", напомнят от преслужбата на НБГ.

Съобщава се и за още кадрови промени в управлението на групата. Функциите на изпълнителен шеф на " Нет Инфо " поема Александър Варов. „ Досега той съвместяваше позициите на търговски шеф и портфолио управител на дъщерното сдружение на Нова Броудкастинг Груп, работейки сполучливо за развиването на екосистемата от цифрови артикули на компанията, увеличение на продажбите и одобряване на положителните бизнес връзки с всички сътрудници “, оповестяват от сдружението.

Емануил Манолов пък е новият действен шеф на Нет Инфо. Той е част от екипа на водещата медийна и софтуерна компания от 2001 година. „ В последните 7 години е управител „ Софтуерно развиване “, а преди този момент е заемал разнообразни мениджърски позиции, свързани с продуктовото портфолио на Нет Инфо. Като програмист е работил по всички съществени планове на компанията. Емануил Манолов е магистър по „ Компютърни науки и осведомителни системи “ в СУ „ Св. Климент Охридски “. Бил е и помощник към Факултета по математика и информатика на Софийския университет “, допърват от НБГ.

Досегашният търговски управител „ Разпространение “ на Нова Броудкастинг Груп Павел Благов е назначен за шеф „ Разпространение на наличие и нови платформи “. През последните 7 години той е отговарял за дистрибуцията на телевизионните канали на компанията. Заемал е позиции в предходни интервали в Procter&Gamble, Melia Hotels International, AB Travel. Завършил е туризъм и интернационален бизнес и предприемачество в Икономически университет – Варна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР