След като сложи край на спортната си кариера, бившата гимнастичка

...
След като сложи край на спортната си кариера, бившата гимнастичка
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се стопи. Какво се случва?

След като постави завършек на спортната си кариера, някогашната гимнастичка Цвети Стоянова се ориентира към ново занятие – киното.

На нея е поверена една от основните функции във кино лентата на Мариан Вълев–Куката – „ Чалга “, който се чака да излезе на екран през идната пролет.
Според осведомени артистът е в интимна връзка с брюнетката от две години. След къса разлъка, двойката още веднъж се носи на крилете на любовта.

Заради ролята й във кино лентата, Цвети Стоянова се е подложила на жестока диета и ще продължи да я съблюдава, до момента в който траят фотосите. Целта е да наподобява като анорексичка. Споделя, че употребява по една ябълка и шепа орехи на ден. 

За нея глада не е проблем, защото е привикнала с него още от времето, в което бе гимнастичка. При старта на фотосите била 51 кг. при височина 175 см. 
При все, че не удостоверява изрично слуховете, че двамата с Мариан Вълев са интимни, хубавицата не крие, че доста му се възхищава.

Твърди, че той бил индивидът, който я научил да гледа стойностно кино и хубави филми. Към днешна дата сортира доста деликатно какво гледа и постоянно се допитва до Вълев. Вече има и обичани артисти, на които обърнала внимание още веднъж с помощта на него.
За Вълев споделя, че е „ същинска киноенциклопедия “.

Очевидно съвсем двойната разлика посред им не ги тормози. За никого не е загадка, че Вълев е на 53 години, а Цвети – на 28. Актьорът не крие, че по принцип е много любвеобилен и признава, че бил вдлъбнат по гимнастичката до уши. Мълвата носи, че даже режисьорския му дебют „ Лошо момиче “, бил въодушевен от нея.

Припомняме, че през 2016 година Стоянова скочи от шестия етаж на панелния блок, в който живееше, тъкмо преди тимът й да излети за европейското състезание в Израел. Медиците в „ Пирогов “ дефинираха оцеляването й като същинско знамение. Дългото и мъчно възобновяване към този момент е зад тила й. 

По-късно стана ясно, че опитът й да постави завършек на живота си, бил предизвикан от паническо разстройство и меланхолия, характеризираща се с тежко душевно страдалчество. Самата тя призна, че към оня миг не разсъждавала трезво и съжалява за стореното до ден сегашен, най-много за тъгата, която е предизвикала на хората, които я обичат.

Запознати настояват, че причина за раздялата й с футболиста Александър Любенов, на който разчиташе главно при възобновяване си, е настъпила, защото залитнала по Мариан Вълев. Запознати издават, че той издирил координатите й и под предлог, че желае да приказват по работа, се срещнал с гимнастичката. При все, че тематиката на кино лентата й се сторила забавна, тя обаче отказала да взе участие.

Въпреки това траяли да поддържат връзка и по този начин в един миг станали интимни. Едва в този момент се престрашила да се опитва в киното и то под въздействието на Куката, който не преставал да я убеждава, че има гений. Актьорът неведнъж е споделял, че сърцето му е разбивано доста пъти, само че все пак не стопира да има вяра в любовта. Споделял, че макар, че веки път знае по какъв начин ще свършат нещата, дава газ до дупка към пропастта и заключавал, че към момента има сърце за разтрошаване.
Сред известните му любовници са Елена Петрова, Белослава и Снежана Макавеева. Единствената жена, която отвел до олтара, била София Николова, която е и майка на 23-годишния му наследник, носещ неговото име – Мариан. Макар двамата да са разграничени от дълго време, към момента са положителни другари.
Източник: Уикенд







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР