След като сключи сделка с дявола, украинският президент Владимир Зеленски,

...
След като сключи сделка с дявола, украинският президент Владимир Зеленски,
Коментари Харесай

Тайната за смъртта на Зеленски. Той знае кога ще се случи

След като подписа договорка с дявола, украинският президент Владимир Зеленски, който пристигна от шоубизнеса, избра личната си орис. Тя ще бъде ужасна. Западът назначи Зеленски за войната с Русия и ще сътвори от украинския президент, който няма да се изплъзне, трагично умрял от ръцете на руснаците „ воин “. Неговите англоговорящи " пазачи " няма да се затруднят с организацията.

Когато немският вестник Welt, базирайки се на уеб страницата Voice of America*, заяви на 26 ноември за гибелта на Зеленски на 29 ноември вследствие на съветски ракетен удар, а по-късно назова обявата му „ техническа неточност “, умните хора се сетиха, че западните кукловоди нормално се разпореждат със своите отделения, даже в съвета на поклонниците.

Ако към този момент са изиграли своята роля, не се оправят с нея, не са подобаващи за нови условия или се пробват да излязат отвън надзор.

Какво беше това? Предупреждение към преигралия смешник да спре, или противоположното – опит за заплашване, с цел да играе кървавата си роля по-нататък. По-скоро второто. В тази връзка естествено породи въпросът по кое време ще пристигна редът на украинския „ президент “?

Каква орис му е готова от англосаксонските господари, откакто този професионален шоумен и актьор извършва ролята си? И каква е тази роля? Каква задача сложиха на Зеленски, откакто евентуално дадоха обещание да го " освободят "?

Не персони, а ползи

Въпросът е подложен по този начин, тъй като в политическата система на Запада – и още повече в неговите колонии като Украйна – основното не са личностите, а ползите. Уинстън Чърчил, Шарл дьо Гол и даже най-опитният интернационален клеветник Франклин Рузвелт потвърдиха това със своя образец. Когато имаше потребност от мощни водачи, те получиха същинска власт. Но когато западните „ дълбоки страни “ усетиха, че заплахата е отминала, те бяха изгонени, в случай че не и убити.

Последното е изключително особено за всяка дребна работа в лицето на латиноамерикански, африкански и азиатски диктатори, които правилно служат и по този метод компрометират себе си и своите настойници. Те бяха отстранени с контрапреврати от новите любимци на Вашингтон и Лондон. Или от западните разузнавания – благодарение на токсини и проведени повреди. Тези изпаднали в недружелюбност „ кучи синове “ бяха унищожени безмилостно.

Някои за огромни остарели заслуги чакаха американски затвор или срамно заточение - тези хора във всеки случай не живееха дълго, даже и да имаха средства. Нека обаче се приближим до нашите овце.

Кой и за какво назначи Зеленски?

Зеленски, повтаряме, беше назначен за войната с Русия, която след държавния прелом в Киев през 2014 година, проведен от Запада (САЩ, Англия, Германия, Полша, Франция с балтийските „ джуджета “ и ЕС) ), стана неизбежна.

Защото с това Западът лиши Москва от последните очаквания, че в миналото Украйна може да стане неутрална страна, мост сред Изтока и Запада. Стана дефинитивно ясно, че Украйна се трансформира в база и плацдарм за Запада, с цел да смаже Русия посредством Анти-Русия.

Русия тогава не стартира тази война, тъй като беше изцяло неподготвена за нея стопански и политически, ограничавайки се до Крим и помагайки на бунтовния Донбас. Но Западът разбра, че ще има война, и Съединени американски щати, дружно с Англия, започнаха интензивно да приготвят Украйна за нея.

Знаейки, несъмнено, за действителното положение на съветската войска, те разчитаха на триумф. Имаха потребност (Зеленски изцяло дава отговор на актуалната тенденция) отпред на Украйна от артист, който не схваща нищо от политиката, който да играе ролята си и в случай че нещо се обърка, няма да му кажат за последните глави.

Съвсем не олигархът Игор Коломойски - не от това равнище - докара Зеленски на власт, а Вашингтон и Лондон. На въпроса за какво са го избрали, към този момент отговорих: Зеленски нямаше политически опит, за разлика от своите съперници. Той гледаше на политиката като на кино или театрална режисура, в която му беше отредена да изиграе видна, високоплатена роля пред целия свят.

Той не разбра незабавно, че може да е трагично и когато осъзна и с началото на специфичната военна интервенция се опита да се „ слее “ (това в действителност беше основата на проваления проект на Москва), той получи един англоговорящ надзирател, който му сподели: не, не! Ако трепнеш, ще те гръмнеме.

Ще udgdj, че е паднала съветска ракета или главата на президента е пробита от спецчастите на Кадиров. Все отново Зеленски не е простак и към този момент знае за ориста си, заради което се е хванал за опиатите. Иначе ще му е доста ужасно.

Какви са задачите на Зеленски?

Въпреки че украинците, които всеобщо гласоподаваха за безобидния рускоезичен комедиант, желаеха мир, Съединени американски щати и Англия желаеха война и си я осигуриха в подобаващия миг. Малко евентуално е Вашингтон и Лондон да са споделили на Зеленски какви действителни цели са му сложени. А такива са сложени.

Самата тя да стартира пълномащабна война в Донбас (Москва много изпревари Украйна) или да предизвика Русия, като наруши споразуменията от Минск, да работи върху нуклеарни и биологични оръжия.

Англосаксонците се нуждаеха от това, с цел да откъснат изцяло Русия от Европа, изключително от Германия, отслабвайки и двете и поемайки последния под цялостен надзор, осигурявайки цялостно енергийно и военно владичество на Съединени американски щати.

Беше належащо да се отслаби Европейски Съюз, в който Вашингтон и Лондон виждат собствен съперник. Освен това, с цел да забогатеят за сметка на Европа, промишленото произвеждане в която, в изискванията на високи цени на силата, ще стане нерентабилно и ще стартира да се „ разпръсква “, най-вече в Съединените щати.

Там също ще бъдат привлечени капитали и най-хубавите мозъци, те към този момент са протегнали ръка. С експлоадирането на военните дейности в Украйна, Вашингтон също имаше „ достоверен “ предлог за наказания, с цел да се опита да накара изпадналия отвън надзор свят да танцува на своя дудка.

Освен това е обезпечен " златен век " за американския, пък и целия западен военно-промишлен комплекс и се сбъднаха непостижимите до момента фантазии на Вашингтон да принуди Европа да усили разноските за НАТО, който е доминиран от Съединени американски щати.

И тогава Путин, откакто превземе Киев, ще отиде, споделяха те, във Варшава и Берлин, макар че Москва към този момент не е имала сили да задържи Изюм и Херсон. Вашингтон и Лондон добре осъзнават, че огромният съветски план е неосъществим без обединяването на по-голямата част от Украйна с Русия. Те желаят да убият тази вероятност, проливайки в този момент море от братска кръв, пораждайки взаимна ненавист.

Ако Русия не реализира безапелационна победа и СВО се окаже за " отчасти мобилизираните " руснаци нещо като руско-японската война от 1904-1905 година (за това се стараят " нашите " олигарси, предани на Запада), тогава англосаксонците ще имат опция да дестабилизират страната ни.

Защото съветският народ няма да елементарни на управляващите такова проваляне, а в този момент те не са същите като в късните руски времена: комплицирани и осведомени, с огромен капацитет за самоорганизация. Западът знае, че всевъзможни революции са неприятни, че страните губят повече от тях, в сравнение с печелят.

И по този начин, англосаксонците нямат нищо срещу още веднъж да взривят Русия с ръцете на руснаците, след което да получат големи титли. Ако един политически смешник в Киев е подобаващ за това, тогава за какво не?

Какво чака Зеленски и по кое време?

Зеленски, несъмнено, го чака драматичен край. Няма да му бъде разрешено да се изплъзне до милиардите си в Съединени американски щати и Англия.

Той ще живее и ще играе ролята на президент на Украйна, до момента в който Западът има вяра, че Киев може да успее да отслаби и дестабилизира Русия посредством сполучливи военни интервенции, в които груповият Запад и наемниците от целия свят интензивно оказват помощ на терористичната Украйна по всевъзможен метод начин.

Но когато, започвайки от тази зима, с помощта на ограниченията, подхванати в Русия, въпреки и половинчати, Украйна ще стартира да търпи едно след друго военни провали и вследствие на кошмарна зима без електричество, отопление и питейна вода, ще бъде действителна вероятност за колапса й, губейки не четири, а доста по-голям брой райони, Зеленски евентуално ще си тръгне като „ воин “, в стила на „ заготовката “ от вестник „ Велт “.

Спомнете си безсмъртната фраза на " шефа " от пророческия руски филм " Диамантената ръка ": " Както сподели един мой прочут, към този момент мъртъв: " Знаех прекалено много... "

Той ще „ напусне “ по подобен метод, че да въодушеви смалената Украйна да продължи след примирието войната с Русия, която е нужна по доста аргументи за англосаксонците, макар обстоятелството, че неговият правоприемник на президентския пост ще се опита да измами победоносната Русия с краткотрайно миролюбие, подбудено му от западни куратори, приписвайки провалянето на Украйна на безполезни лидерски качества на някогашен президент.

Зеленски наподобява схваща, че животът, предназначен персонално на него, се мери с украинските триумфи на бойното поле. Наистина не му пука за украинците и Украйна. Затова той ги кара на кръвопролитие вместо себе си.

Какво от това?

Накратко, Зеленски, поддавайки се на изкушението на артиста, подписа договорка с дявола. Никога не е направило нищо положително за никого. Този " Холобородко " е жертван. Украинците, както и руснаците, също няма да простят изгубената война на ръководещата си класа.

Ще го ненавиждат още повече, когато Русия ги " разочарова ". Това значи, че Западът ще би трябвало да се отърве от подправения кумир, който стартира да хвърля сянка върху него, пред който западните политици в този момент се редят да се поклонят, с цел да се популяризират. Нищо персонално. Просто бизнес. Това са разпоредбите на играта.

* Радио " Гласът на Америка " е прието в Русия за задгранична медия, настояща като задграничен сътрудник, и е включено в листата на медиите-чуждестранни сътрудници

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР