След като се върна в България с полет от Дубай,

...
След като се върна в България с полет от Дубай,
Коментари Харесай

Първи кадри на Божков от летището

След като се върна в България с полет от Дубай, Васил Божков прекара на летището в София към два часа, преди да бъде откаран към Министерство на вътрешните работи болница. Както съобщиха от прокуратурата, по отношение на бизнесмена е в действие мярка за процесуална насила задържане до 72 часа. 

В тази връзка СГП и Следственият отдел при СГП са подхванали всички законови условия по предявяването на обвиняванията по отношение на Васил Божков, като в границите на разпита му в качеството на обвинен той има право да даде пояснения. 
-->
Предстои наблюдаващите прокурори да преценяват дали да внесат искане пред Софийския градски съд за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

С оглед на това, че Божков има качеството на очевидец по друго досъдебно произвеждане, водено в СГП, по което са изпращани молби за интернационална правна помощ, като същите не са били изпълнени, следва призоваването на лицето за разпит в качеството му на очевидец по наказателното произвеждане.

„ Неговите претекстове са да почисти името си пред съда ”, изясни адвокатът Баумайер претекстовете на Божков да се върне в България. 

„ Не мисля, че би трябвало да вкарвате моя клиент в функции във филми, за които той дори не знае, че е имало кастинг ”, безапелационен е Баумайер във връзка има ли връзка връщането на Божков с убийството на предприемача Алексей Петров.



ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:









Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР