След като се оказа, че сутрешната нова акция на Росенец

...
След като се оказа, че сутрешната нова акция на Росенец
Коментари Харесай

Атанасов се разкри: Наш премиер, министри на БСП

След като се оказа, че утринната нова акция на Росенец не притегли никакво внимание, а плевенето на трева по обичания на Христо Иванов плаж събра едвам 11 никому незнайни запалянковци, градската десница пусна напред тежката артилерия. Атанас Атанасов изгря в бТВ, с цел да огласи проектите на жълтопаветниците за изборите.

И се разкри. Призна, че хората му дружно с тези на Христо Иванов са подготвени да се прегърнат с идеологическия си съперник Българска социалистическа партия.  От думите му се разбра, че разновидността, за който умните и красивите занапред вършат завери, е кабинет с техния мандат и присъединяване на Българска социалистическа партия. Това било допустимо, тъй като нито ГЕРБ, нито Българска социалистическа партия щели да имат болшинство за държавно управление.  В проекта на Атанасов значимо място заема и партията на Цветан Цветанов, за която стана ясно, че са си изключително близки.

Атанасов стигна и по-далеч в фантазиите си:„ Има вид да бъде основано болшинство и държавно управление, което да отмести „ Борисовата страна “ и това може да стане посредством механизъм, по който ние, „ Демократична България “, получим мандат за основаване на държавно управление. Това е прекомерно допустимо, тъй като първата и втората политическа мощ няма да имат болшинство съгласно социологическите изследвания “, сподели индивидът на Командира.

„ Ще преговаряме с всички, които са подготвени да поддържат нашата стратегия, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като те съставляват силите, които желаеме да отместим от държавното ръководство. С Българска социалистическа партия ще преговаряме, в случай че поддържат нашата стратегия, само че желая да съм явен, че няма да  подкрепим политическо държавно управление на Българска социалистическа партия “, изясни съпредседателят на „ Демократична България “. Сиреч, наш министър председател, техни министри.

„ Разчитаме главно на извънпарламентарната съпротива “, съобщи Атанасов и означи, че с изключение на с групировката на Слави Трифонов, няма проблем да се договаря за поддръжка с Цветан Цветанов, в случай че влезе в Народното събрание, „ тъй като той има знания за модел на ръководството, против което се борим “.

С днешното си телевизионно присъединяване, индивидът с пагони при Командира за следващ път потвърди, че градската десница ще сортира приятелите си не по стратегии, а по ненавист към основния прокурор Иван Гешев. А в акцията, вместо стопански стратегии, ще натъртва на акция „ Флора “. Тя стартира от проскубаните тревички на Росенец и продължи с „ плодоносните дръвчета “, както метафорично разказа Вили Сечкова.  

„ Христо не хвърля камъни по безплодни дървета ”. Така той разяснява абсурда с обвиняванията на проваления правосъден министър против избора на новия почетен консул на Южна Корея в Пловдив. Иванов направи операция, замесвайки името й със абсурда „ Мата Хари ”, което стана причина през днешния ден Сечкова да насочи обществено въпроси към дамата на Щурмовата за морала в политиката. Вместо отговори, Атанасов сервира нови обиди.

Новият взлом на градската десница към властта още веднъж имаше позната ракета- притежател. Опорките им ги чухме авансово в следващото изявление на банкера-беглец Цветан Василев, което приключи с думите: „ Трябва да му се признае на Христо Иванов, че напоследък има доста точни попадения “. Старата обич ражда не хваща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР