След като само преди няколко седмици станахме свидетели на появата на

...
След като само преди няколко седмици
станахме свидетели на появата на
Коментари Харесай

Porsche анонсира и Taycan 4S

След като единствено преди няколко седмици станахме очевидци на появяването на първото в историята на Porsche напълно електрическо предложение , във версии Taycan Turbo и Taycan Turbo S, в този момент от марката анонсират още една трансформация на електромобила- Taycan 4S.

Taycan 4S, за което от Porsche разясняват, че се явява базова версия на модела, ще се предлага с избор сред две акумулатори и съответно в два мощностни варианта- 530 и 571 конски сили. Първата от модификациите е оборудвана с батерия с потенциал от 79.2 kWh, а втората- Performance battery Plus, дава обещание такъв от 93.4 kWh.

Независимо от избора, който ще направнят бъдещите притежатели на Porsche Taycan 4S, те ще могат да разчитат на опция за ускорение от 0 од 100 км/ч за 4 секунди, максимална скорост на придвижване от 250 км/ч, както и на свободен пробег от 407 или 463 километра.

От Porsche към този момент одобряват поръчки за закупуването на Taycan 4S, като базовата цена е избрана на 105 607 евро за Германия, а първите доставик се чака да бъдат осъществени през януари следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР