След като Руската федерация започна да търси военни кадри в

...
След като Руската федерация започна да търси военни кадри в
Коментари Харесай

Ново руско попълнения за фронта в Украйна е канибал в редиците на Вагнер

След като Руската федерация стартира да търси военни фрагменти в пандизите, като в един миг беше подготвена даже да отвори лудниците и да промени нечия епикриза, с цел да ускори своите редици. Преди към месец станахме очевидци на разнообразни диалози сред пандизчии и родственици. В множеството случаи има една и съща версия – в случай че извадените от пандиза прекарат към 6 месеца на фронта, незабавно могат да получат своята независимост.

Малко по-късно станахме и очевидци на попълването на по този начин наречения отряд Вагнер, прочут с рекрутирането на някои от най-опасните хора и до момента в който Руската федерация твърди, че това е една от елитните сили, не е загадка, че един от водачите е прочут със своите нацистки знаци по себе си, както и проява на обвързаност към тази идеология. Странно е, че новите запасняци са съумели да привлекат още един забавен кадър. За него сме сигурни, че никой не жеале да го срещне в миналото, а съдейки по горните правила, в случай че има шанс на фронта, той може да е свободен след шест месеца.

Новото попълнение в отряда Вагнер ще бъде Йегор Комаров. Известен с това, че преди да влезе в пандиза, той е бил един от дейните канибали в Русия. Задържан е при инцидентна полицейска инспекция и в автомобила му откриват мъртвец с многочислени прободни рани. Йегор признава, че е взел тялото, с цел да опита усета. Пригожин признава, че и различен път е консумирал човешко тяло и се озовава в пандиза с доживотна присъда и без право на опрощение. Известно е, че той се появява в няколко документални кино лентата в съветския ефир и се счита за изключително жестока персона.

Последните попълнения за отряда Вагнер са особено определени убийци и полови насилници. Свободата се подсигурява с гаранция от Владимир Путин, че в случай че оцелеят, могат да получат своята независимост. Интересно е дали един човекоядец може да премине през фронта, а по-късно да се интегрира назад в обществото, като най-вероятно никой няма да зададе и въобще въпросът: редно ли е да бъде свободен. Канибалът става прочут в региона на Санкт Петербург, откакто полицията вижда блъснат автомобил на автомагистралата. При отварянето на багажника, от него изпада мъртвец.

Малко по-късно е арестуван 23-годишния Комаров. При арестуването му, мъжът твърди, че е подготвен да убие всеки един служител на реда с хапане до гибел. По време на изявлението в пандиза, килърът е запитан дали в действителност ще употребява още веднъж човешко месо и отговорът е: „ Защо, имате ли? “.

Интересът към неговата персона се ускорява през последните години, когато Комаров признава за още едно ликвидиране на незнаен 38-годишен мъж, който и до през днешния ден не е разпознат или открит. Престъплението е осъществено без никаква причина, по-скоро за наслаждение. Звярът в човешко тяло е рязал човешки елементи, готвил ги е и постоянно вкъщи си е правил някои доста специфични вечери. Преследва хората в паркове, дребни улички и постоянно е запасен с очила за нощно виждане.

При задържането на полицията, той кара автомобила на жертвата си. А в този момент е добре пристигнал в редиците на Вагнер. Те станаха известни в Украйна през 2014 година с потреблението на мощ за незаконното анексиране на Крим. Дмитри Уткин и не постоянно може да бъде открит в интернет, съществуват единствено няколко фотоси, в това число и една публична с Владимир Путин. Групата на Вагнер е известна с редица нарушавания на човешки права, в това число и против цивилни. Въпросът обаче е, че откакто един човекоядец е пуснат на фронта, какви тъкмо ще бъдат неговите задания и какви други хора са извадени от тъмните килии на Русия.

Историята демонстрира, че пандизчиите имат тъкмо 5 минути, с цел да решат дали желаят да отидат на фронта или не. Всички ще бъдат обучавани в границите на към две седмици, преди да бъдат хвърлени в багра.

Какъв ще е резултатът от тази готовност и дали ще бъдат допълнени редиците. За мнозина това е обезверена мярка, видяна още в Древен Рим, когато пандизчии, крадци и всевъзможни провинени фрагменти би трябвало да изберат дали да бъдат изпратени в борбата.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР