Все повече видеа показват един интересен военен трансфер, в който

...
Все повече видеа показват един интересен военен трансфер, в който
Коментари Харесай

Американски педофил от Американската гвардия избяга в Русия, а те го изпратиха на фронта в Украйна

Все повече видеа демонстрират един забавен боен трансфер, в който един от някогашните градски управници на Хольоке и някогашен член на Националната Авио Гвардия – Вилмер Пуело Мота, продължава да се бори на страната на Русия против Украйна. Кадри на въпросния американец са пуснати в някои от про-руските Телеграм канали, където 28-годишния Пуело-Мота подписва контракт в Западен Сибир.

Бившият деец напуща страната през януари, откакто има повдигнато дело за владеене на детска порнография. Неговото бягство е приключило точно в съветска територия, където няма изгонване. За неговите услуги, Русия заплаща еднократно сумата от 8060 $, а по-късно ще получава към 1621 $ в границите на два месеца, до момента в който е в командването на съветската войска. Неговата история се популяризира и в Twitter – в този момент X – а най-странното е, че макар опитите на Съединени американски щати да раздаде правораздаване, ветеранът остава недостижим.

 Странното е, че Пуело-Мота съумява да сътвори и други по-сериозни проблеми, тъй като след пленяването на Авдивка, американецът слага американски байрак до съветския, което напряга много от бойните приятели. Пуело-Мота е декларирал, че прави всичко това от безспорна взаимност, само че същинската причина е повече от ясна – не желае да бъде съден и екстрадиран назад в Съединени американски щати.

Американските управляващи откриват въпросните типове и признават, че индивидът на фрагментите наподобява извънредно доста на обвинения. Друг забавен факт е, че Пуело-Мота продължава да приказва за приятелство сред Съединени американски щати и Русия, както и се надява, че неговите другари в родината ще го видят и ще се гордеят с него. Извършените военни закононарушения на Русия ще бъдат обсъждани занапред, а това най-вероятно би трябвало да подсказва, че дружбата сред двете страни ще остане доста обратно в историята.

Въпросният дезертьор е трябвало да отиде на съд на 5 януари, само че е изискал опция за отсрочване на 9 януари. След това управляващите не съумяват да го открият, само че излиза наяве, че се е качил на полет на Турските Авио Линии и по-късно е кацнал в Истанбул. Следите се губят за няколко седмици, само че малко по-късно е ясно, че същият се завръща назад в страната си. Първият арест на Пуело-Мота е през 2020 година в хотел в Роуд Айлънд.

Той се обажда на полицията, когато се оказва, че някой е откраднал неговото огнестрелно оръжие. Униформените откриват, че кражбата на оръжието е осъществена от 17-годишно момиче, с което се е срещнал през приложение за запознанства. След инспекция на телефона се оказва, че има прекалено много нецензурен фрагменти на същото момиче.

В сектора излиза наяве, че девойката е получила пари за осъществяването на разнообразни секс услуги. Банковите извлечения демонстрират, че военният е плащал много съществени суми за тези удоволствия.

По-късно са повдигнати и други обвинявания, в това число възпрепятстване на правораздаването, машинация и манипулиране на доказателства.

След освобождението му от пандиза, Пуело-Мота е избягал в Москва, а на персоналната му страница във Facebook може да се открие, че е трансформирал местоживеенето си и в този момент обитава в Москва. Към актуалният миг, той работи за съветските военни сили.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР