След като провери от хеликоптер как върви изграждането на компресорната

...
След като провери от хеликоптер как върви изграждането на компресорната
Коментари Харесай

Борисов нареди: Всеки ден надзор над АМ „Хемус“

След като ревизира от хеликоптер по какъв начин върви построяването на компресорната станция Расово, която е част от инфраструктурата на " Балкански поток ", министър председателят Борисов продължи с инспекциите из страната като подкара джипката дружно със зам.-министъра на строителството Николай Нанков. Двамата минаха по пътя от Ловеч към Плевен, където строят Автомагистрала " Хемус ".

" Видя ли багерите, знам, че ще стане. Комунистите какво са създали? Казват, че строителството на Автомагистрала " Хемус " е елементарно - няма да вкарат тук в калта, а ще си стоят на жълтите павета, тъй като там е елементарно! ", сподели министър председателят по линия на Българска социалистическа партия.

Хората ще минават по автомагистралата за минути, без да знаят какъв непосилен труд е положен, разяснява още министър председателят. Нанков пък се похвали, че за пътен възел " Боаза " са спестени 15 на 100 от разноските. Според него в границите на годината може да стартира действителното строителство към Велико Търново, като в този момент по трасето се работи по отчуждителните процедури.

Премиерът подреди всяка заран да се прави инструктаж и  надзор на секторите в градеж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР