След като през януари бе обявен за невинен по обвиненията на

...
След като през януари бе обявен за невинен по
обвиненията на
Коментари Харесай

Бенжамен Менди: „Правил съм го с 10 хиляди жени, от какво се срамуваш?“ 


След като през януари бе разгласен за почтен по обвиненията на четири дами в обезчестяване, Бенжамен Менди още веднъж влезе в съда. Процеса против бранителя на Манчестър Сити за обезчестяване на другарувам жена и опит за обезчестяване на трета продължава.

В четвъртък Менди, който мина от Монако в Манчестър Сити през лятото на 2017-а, само че не е играл за „ жителите “ от август 2021-ва, когато излязоха първите обвинявания против него, чу новите обвинения на двете дами в съда.

Според едната Менди я е изнасилил през октомври 2020-а по време на ваучър в имението му в Чешър. Жената е била поканена в къщата му, откакто двамата са се срещнали в бар.

Всички посетители е трябвало да оставят телефоните си още при влизане на празненството. Затова и нито една от обвиняващите Менди в изнасилване и полови похищения не са имали късмет да потърсят помощ по телефона по време на хипотетичните произшествия.

28-годишната обвинителка описа, че с Менди е влязла в стая, вратите на които се заключват автоматизирано. След известно време тя е споделила ясно на футболиста: „ Не желая да върша секс с теб. “

Но Менди настоял. „ Искам единствено да си съблечеш. Искам да те погледам – отвърнал ѝ французинът. – Обещавам, че няма да те докосвам. Искам единствено да те видя… Искам да видя тялото ти. Искам да видя гърдите ти. Толкова са големи… “

Впоследствие, съгласно показанията на дамата, тя е била изнасилена, макар че е оказала опозиция и молела Менди да спре.

Обвинителката добави, че до момента в който я е изнасилвал, Менди я обвинил, че е „ прекомерно срамежлива “, и се похвалил, че е правил секс с над 10 хиляди дами.

Пред правосъдните заседатели приказва и друга жена, която упреква Менди в опит за обезчестяване. Инцидентът се случил в банята, докато се къпела.

„ Объркана съм. Хората в къщата ти знаят ли какво се случва там? – сподели 29-годишната жена пред съда. – Щеше ли някой да направи нещо, в случай че бях признала какво ми се е случило? Все отново те са твои приятели, на твоя територия са. Не съм крещяла, тъй като не желаех никой да разбере какво ми се случва. Не, не крещях, просто се пробвах да се измъкна. “

През януари съдът не съумя да откри достатъчно доказателства, с цел да осъди Менди за четири случая на обезчестяване. Съдебните заседатели обаче отхвърлиха да се произнесат по въпросните два случая, заради което делото по тях продължава.

Въпреки че изигра последния си мач за Сити август 2021-ва, през последните два сезона 28-годишният Менди продължаваше да прибира годишната си заплата в размер на 4,7 милиона паунда. На това най-сетне ще бъде сложен край, защото договорът на международния първенец от 2018-а изтече след изминалия сезон, оповестява Webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР