След като през есента всички погледи бяха насочени към младата

...
След като през есента всички погледи бяха насочени към младата
Коментари Харесай

Вижте Кристен Стюарт като принцеса Даяна!

След като през есента всички погледи бяха ориентирани към младата актриса Ема Корин, която влезе в облика на принцеса Даяна в сериала „ Короната “, в този момент отместваме фокуса към Кристен Стюарт. През юни предходната година беше оповестено, че актрисата от „ Здрач “ е определена за основната роля в новия филм за лейди Ди – „ Спенсър “, а не щеш ли се появи и първи кадър от нейното видоизменение в " принцесата на народа ". Приликата сред двете в фрагмента е изумителна и сигурно сме нетърпеливи да забележим по какъв начин Стюарт ще се оправи с това предизвикателство, изключително след играта на Наоми Уотс във кино лентата „ Даяна “ през 2013 година.



Какво обаче да чакаме от „ Спенсър “? Филмът е под режисурата на Пабло Лараин, който има опит с биографичните драми след „ Джаки “ и „ Неруда “ от 2016-а, само че към този момент не се знае кои други артисти, с изключение на Кристен, ще бъдат част от прослойка на продукцията. Историята в лента ще ни придвижи по време на един от коледните празници в имението Сандрингам през 90-те, като Лараин прибавя, че разводът и трагичната гибел на Даяна няма да бъдат включени в сюжета. „ Това са единствено три дни от живота й и в този дребен откъслек от време ще можете да добиете визия коя е била тя. Всички знаем за трагичната й орис... и няма потребност да стигаме до нея “, добавя режисьорът.

Филмът ще се концентрира и върху връзките на принцеса Даяна със синовете й – Уилям и Хари, тъй като „ Даяна беше доста неща, само че едно от най-важните е, че беше страхотна майка “ добавя Лараин. Очаква се филмът да излезе тази есен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR HK (@harpersbazaarhk)

 
След „ Короната “: още 3 кино лентата за принцеса Даяна, които да гледате

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР