След като преди броени часове Слави Трифонов обяви, че се

...
След като преди броени часове Слави Трифонов обяви, че се
Коментари Харесай

След неочакваната раздяла: Венко от „Ку-Ку Бенд“ отговори подобаващо на Слави Трифонов

След като преди броени часове Слави Трифонов разгласи, че се разделя с двама от най-доверените си хора през годините – Венелин Венков и брачната половинка му Невена Цонева, ето, че и реакцията на Венко не закъсня.
„ КУ-КУ БЕНД! Завинаги ще сте в мен! “, единствено това написа досегашният барабанист на „ Ку-ку Бенд “, без да се впуска в никакви детайлности или пояснения за аргументите, довели до раздялата с дългогодишния му шеф.
Въпреки че е повече от сбит, поста на Венко провокира вълна от мнения от страна на почитателите му, които показват хем горест от напускането, хем му пожелават триумфи в новите инициативи, предава Шоу Блиц.
„ Жалко. Венко си е Венко. Успех въпреки всичко. То рано или късно се очакваше към този момент това да стане “, гласи един от многото реакции към него.
„ Успех! Пожелавам ви креативно ентусиазъм и въздух. “
„ Ку-ку бенд е запазена марка същински експерти,и някак си без вас няма да е същото от позиция на това че толкоз години сме привикнали да виждаме състава както беше до в този момент,желая ви всичко най-хубаво и триумфи за напред “.
„ Венко нека сте взели вярното решение с Невена. Успехи!!! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР