След като поради една или друга причина прекъснем връзката си

...
След като поради една или друга причина прекъснем връзката си
Коментари Харесай

3 причини да не се връщаме в леглото на бившето ни гадже

След като заради една или друга причина прекъснем връзката си с някого, е належащо време, с цел да се пригодим към измененията. Често навикът да бъдем с избран човек ни пречи да прекъснем прочувствената и физическата връзка с него, даже да осъзнаваме, че нямаме бъдеще дружно.

Много хора вършат грешката да продължат да вършат секс с бившето си гадже, дали тъй като още имат усеща едни към други, дали тъй като е по-лесно налично от откриването на нов подобаващ съкровен сътрудник. Каквато и да е повода да го вършиме, в тази публикация ще ви кажем за какво би трябвало да спрете още в този момент.
 Емоционална обвързаност
Въпреки че за някои хора сексът значи просто секс, за други може да означава зависимост, тъй като към момента обичат този човек. Когато имаме полов контакт с някого, той не е единствено физически, само че има и емоции, усеща, връзка сред двамата.

Добре ще е да си припомните, че нещата сред вас към този момент са завършили и половите ви срещи само ще създадат по-сложно прекосяването напред, защото в никакъв случай няма да скъсате прочувствената си връзка.
Усложняване на нови взаимоотношения
Сексът с някогашния сътрудник е изрично неприемлив, когато някоя от страните има нов човек до себе си. Такъв любовен триъгълник не би довел до нищо положително.

Въпреки това, даже и двамата да сте необвързани към момента, сексът може да се трансформира в рутина и вследствие на това да пропуснете опцията да срещнете нови хора. В последна сметка човек, който практикува постоянен секс, е по-малко евентуално да влага време и сила в търсенето на сътрудник.
Конфликти
Както към този момент споменахме, поддържането на интимни връзки с бивше гадже, резервира прочувствената връзка посред ви, което значи, че можем да приказваме за усеща. Където има такива, е налице и ревнивост.

При такива връзки съществува едно чувство за неустановеност – като че ли този човек е с теб, само че в същото време има цялостната независимост да прави каквото си изиска, с който си изиска. Ти нямаш правото да го спреш, тъй като нямате връзка. Сами се досещате до каква степен води всичката тази токсичност.

За да си спестите безкрайните главоболия, най-добре прекратете всевъзможен контакт, даже това да е мъчно и на пръв взор непостижимо.

Важно е да се отдалечите от някогашния си, в случай че искате да се отворите към нови хора и да дадете късмет на някой различен. Затова се изправете лице в лице със обстановката, говорете и изяснете, че този вид срещи няма да не престават и не забравяйте, че не е задоволително да го кажете, би трябвало също да имате воля.

Ако някогашният ви е настойчив човек, на който му е мъчно да одобри, че всичко е свършило, е добре да не позволявате на настойчивостта му да повлияе на решението ви. Във всеки развой на смяна е належащо да се надигнем пред страховете си. Ако продължавате да вършиме секс с някогашния си от боязън да експериментирате с някой нов и от неустановеност, е доста значимо да докажете на себе си, че сте способни да го извършите.

Облечете хубавите си облекла, обадете се на приятелите си и се пригответе да активирате обществения си живот. Излезте, запознайте се с нови хора и се отворете към концепцията да бъдете с различен човек.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР