След като получи забележка за първото блокиране на изказването на

...
След като получи забележка за първото блокиране на изказването на
Коментари Харесай

Искри в НС! Бесен скандал с Божанков, „Възраждане“ скочиха на трибуната. Костадинов е изгонен

След като получи забележка за първото блокиране на изявлението на Явор Божанков от Политическа партия, водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов бе отхвърлен от пленарното съвещание. Дори и 20-минутната отмора не накара Костадинов и хората му да успокоят пристрастеностите и да преразгледат позицията си за недопускане на Божанков за изявление. Депутатът от Политическа партия пък не се отхвърли да изясни вота си „ срещу “ за избирането на Делян Пеевски за член на конституционната комисия.
След почивката председателстващият съвещанието Росен Желязков изчете имената на няколко от депутатите на „ Възраждане “, които получиха забележка за спирането, довело почивката. Костадинов обаче продължи да пречи на Божанков и Желязков го изгони като се стимулира с „ трайно нарушение реда в залата “. И подсети на „ Възраждане “, че нямат право да нарушават конституционното право на народен представител да приказва в Народното събрание.
Костадинов и депутатите от партията му обаче продължиха да блокират работата на депутатите, струпвайки се край парламентарната естрада. Това принуди Желязков да закрие пленарното съвещание по-малко от седмица откакто го направи и предходния път, когато „ Възраждане “ и ПП-ДБ съвсем стигнаха до пердах и се плюха, още веднъж поради Божанков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР