След като парламентарните групи на Възраждане, БСП и Има такъв

...
След като парламентарните групи на Възраждане, БСП и Има такъв
Коментари Харесай

НС реши! Цонев шеф на бюджетната комисия, Борисов - на външната

След като парламентарните групи на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН " (ИТН) напуснаха пленарната зала на Народното събрание поради разпределението на комисиите, депутатите продължиха тяхното попълване.

-->
Комисията по икономическа политика и нововъведения оглави Хамид Хамид от Движение за права и свободи. Заместник -председател стана Александър Иванов от ГЕРБ, както и от ПП/ДБ Владислав Панев.

Председател на Комисията по енергетика стана Делян Добрев, а негови заместници са Рамадан Аталай от Движение за права и свободи и Радослав Рибарски от ПП/ДБ.

Председател на Комисията по районна политика стана Николай Нанков от ГЕРБ, а за заместници бяха определени Танер Али от Движение за права и свободи, както и Йордан Иванов от ПП/ДБ.

Председател на Комисията по външна политика стана Бойко Борисов, а негови заместници станаха Екатерина Захариева, Даниел Лорер от ПП/ДБ и Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи. Народните представители гласоподаваха с 161 гласа " за " и 1 глас " срещу ", без " въздържали се ".

Господин Борисов към този момент е изпран, регистрира Радостин Василев. Congratulations, господин Борисов, обърна се към него самостоятелният народен представител, съобщи news.bg. Той поздрави и Делян Пеевски, че трансформирал ПП/ДБ в посмешище.

Комисията по конституционни въпроси оглави Радомир Чолаков.

Председател на Комисията по бюджет и финанси стана Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Комисията по въпросите на Европейски Съюз оглави Кирил Петков, а заместник-председател станаха Деница Симеонова от ПП/ДБ, Деница Николова от ГЕРБ о Цветан Енчев от Движение за права и свободи.

Комисията по защита бе поета от Христо Гаджев от ГЕРБ, негови заместници станаха Калоян Икономов от ПП/ДБ и Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

Вътрешната комисия отиде при Десислава Атанасова от ГЕРБ, заместител -председатели станаха Маноил Манев от ГЕРБ,  Людмила Илиева от ПП/ДБ и Ахмед Ахмедов от Движение за права и свободи. 

Председател на земеделската комисия стана Десислава Танева от ГЕРБ, нейни заместници са Ализан Яхова от Движение за права и свободи и Росен Костурков от ПП/ДБ. 

Комисията по обществени въпроси оглави Деница Сачева от ГЕРБ, ПП/ДБ излъчиха за заместител -председател Искрен Арабаджиев, а от Движение за права и свободи -Севим Али. 

Комисията по обучение отиде при ГЕРБ в лицето на Красимир Вълчев, вторите показаха Елисавета Белобрадова, а от ДПС-Дженал Топалова.

Председател на Комисията по децата, младежта и спорта стана Небие Кабак от Движение за права и свободи, заместници станаха от ГЕРБ Красен Кралев и от ПП/ДБ- Петър Куленски.

Преди това болшинството в Народното събрание избра депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за член на комисията по правни въпроси със 164 гласа " за ", като освободи народния представител Гюнер Ахмед. Против присъединяване му в комисията гласоподаваха единствено от " ИТН ". С друго решение Пеевски беше освободен като член на комисията по конституционни въпроси. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР