След като от прокуратурата съобщиха, че разследват бивш вътрешен министър

...
След като от прокуратурата съобщиха, че разследват бивш вътрешен министър
Коментари Харесай

Терзийски и Маринов: Прокуратурата не разследва нас

След като от прокуратурата оповестиха, че проверяват някогашен вътрешен министър и сегашен народен представител по обвиняване за пране на пари, народни представители от ГЕРБ изрекоха позиция, че не са получавали пари от чужбина и данъчните им инспекции не са посочили нарушавания, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Не давам отговор на нито един от профилите. Пред КПКОНПИ си попълням постоянно декларациите. Нямам информация да съм издирван или проверяван. Данъчна инспекция към този момент ми направиха - нямам информация да имам нарушавания. Преводи от чужбина не съм имал в никакъв случай през живота. Няма нещо, което да ме тормози ", изрично съобщи Христо Терзийски от ГЕРБ.

Младен Маринов от ГЕРБ уточни, че не се разпознава като някогашния вътрешен министър, който проверява прокуратурата. " Не знам против мен да има инспекции. Никога не съм получавал пари от чужбина. Миналата година ми беше осъществена цялостна данъчна проверка за шест години обратно - не са открити нередности ", безапелационен е той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР