След като миналата година Instagram обяви нова инициатива, предназначена да

...
След като миналата година Instagram обяви нова инициатива, предназначена да
Коментари Харесай

Instagram пуска функция, наосчена към тийнейджърите

След като предходната година Instagram разгласи нова самодейност, предопределена да „ отблъсне “ младежите от нездравословно наличие, в този момент платформата пуска функционалността в Съединени американски щати, Обединеното кралство, Ирландия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Ако младеж прекарва прекомерно дълго на страницата Explore на Instagram, разглеждайки изявления с избрана тематика, платформата ще покаже уведомление, което да предлага да преглежда други типове изявления.

Instagram споделя, че функционалността „ е предопределена да насърчи младежите да открият нещо ново и изключва избрани тематики, които може да са свързани със сравнението на външния тип “. Потребителите ще получават уведомление, което ги подканва „ Изберете какво да изследват по-нататък “ с разнообразни изявления, от които могат да избират. Това ще разреши на потребителите да преглеждат друг поток от наличие, което не е обвързвано с тематиката, която е разглеждал преди.

Външно изследване, представено от Instagram, демонстрира, че 58,2% от респондентите са съгласни, че сходни подтикванията усъвършенстват преживяването им в обществените медии, като им оказват помощ да внимават повече за времето, което прекарват в платформата.

Instagram също работи, с цел да вкара своята функционалност Take a Break, която предизвиква младежите да прекарват време отвън Instagram, в Reels по по-интерактивен метод. В момента обществената мрежа тества функционалността в Съединени американски щати, Обединеното кралство, Ирландия, Канада, Австралия и Нова Зеландия и възнамерява да я пусне по-широко „ по-късно това лято “.

И най-после, Instagram прави някои корекции в съществуващия наставнически надзор. Платформата към този момент ще разрешава на родителите да изпращат предложения до децата си с молба да получат достъп до принадлежности за наставнически контрол, нещо, което единствено младежите преди този момент можеха да предизвикват. Родителите могат също да видят информация за това какви видове изявления или сметки гледа тяхното дете, както и да имат повече надзор върху времето, което техният младеж прекарва в Instagram.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР