След като Манчестър Юнайтед отпадна от Шампионската лига и ще

...
След като Манчестър Юнайтед отпадна от Шампионската лига и ще
Коментари Харесай

Моуриньо коментира отиването на Манчестър Юн в Лига Европа

След като Манчестър Юнайтед отпадна от Шампионската лига и ще би трябвало да доиграе евротурнирите този сезон в Лига Европа, някогашният управител на клуба Жозе Моуриньо смята, че селекцията на Оле Гунар Солскяер е с огромни шансове да вдигне трофея. Тотнъм на Специалния също е в борбата, откакто си подсигурява продължаването към 1/16-финалите.

„ Разбира се, в този момент Манчестър Юнайтед се трансформира в един от любимците за успех в Лига Европа. Тимовете, които идват от Шампионската лига, постоянно са мощни. Те по принцип не са за равнището на Лига Европа. „ Червените дяволи “ бяха в доста сложна група и знаехме, че няма да е елементарно за нито един от тимовете в нея “, съобщи Моуриньо.

Spurs boss Jose Mourinho has declared Manchester United " one of the top favourites " in this year's Europa League...
— SPORTbible (@sportbible)
Във вторник Юнайтед загуби с 2:3 от Република България (Лайпциг) и остана на трета позиция в групата си.

Португалецът приказва и за абсурда с четвъртия арбитър от мача на Пари Сен Жермен и Истанбул Башакшехир. „ Разбира се, че това е неприемлива неточност от страна на този съдия. Сега той би трябвало да се извини и да си понесе следствията. Всички ние в обществото носим отговорност. За мен случилото се е емблематичен миг “, сподели Жозе.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР