След като две поредни години момичетата от трио „VIVA“ участваха

...
След като две поредни години момичетата от трио „VIVA“ участваха
Коментари Харесай

Дванадесетокласничките от трио “VIVA” показаха първата си песен

След като две следващи години девойките от трио „ VIVA “ участваха в предаването „ Гласът на България “, младите певици най-сетне пуснаха своя ария. Музиката за песента е дело на Славчо Николов от Б.Т.Р.



Трите девойки сега приключват учебно заведение. Те е трябвало да намерят метод да се срещат и да пеят дружно, макар пандемията от COVID-19. Йоана, Виктория и Виктория са лимитирали контактите си с други хора, с цел да могат да се срещат между тях и да пеят дружно, тъй като, за разлика от образователните занятия, това е нещо, което не могат да правят онлайн.

Разбира се, като всички дванадесетокласници, трио „ VIVA “ също доста се вълнуват от идния си абитуриентски бал. Момичетата даже към този момент са почнали да си избират рокли. За страдание заплахата баловете още веднъж да бъдат анулирани е надвиснала над идния им празник като буреносен облак.

Двете Виктории и Йоана се познават откогато са били 4-годишни и са прекарали целия си живот дружно. Неразделни са като сестри.

След сполучливия старт на музикалната си кариера, те към този момент готвят нова ария, още веднъж с музика на Славчо Николов. Новата ария ще излезе към Коледа, а до тогава ще има и версия на британски език на песента „ Птица в клетка “.

Момичетата, които гостуваха в предаването „ Тази събота и неделя “, зарадваха феновете на bTV с осъществяване онлайн. Можете да видите какво изпяха те и цялото изявление на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР