След като дълго време се носеха слухове, че Симона Пейчева

...
След като дълго време се носеха слухове, че Симона Пейчева
Коментари Харесай

Друго си е да си шампионка: Симона Пейчева се щракна на шпагат с новото си гадже

След като дълго време се носеха клюки, че Симона Пейчева има връзка с артиста Ненчо Балабанов, тя най-сетне опроверга информацията, като се появи с същинската си половинка. Той е строителен необут, който несъмнено може да си разреши да глези някогашната гимнастичка с екзотични почивки.

В момента двойката е в Корфу дружно с най-популярния предприемач в областта на професионалното разчистване - Даниел Бачорски и половинката му. По всичко проличава, че двойките прекарват много време дружно и обичат да пътуват до разнообразни екзотични дестинации. Преди месец отидоха и на взаимна отмора в Майорка.

Тогава обаче Симона надалеч не позираше толкоз самоуверено пред обектива. Този път тя провокира вълна от удивление и бурни страсти, като сподели, че към момента владее похватите на художествената гимнастика, освен това върху гърба на новия си обичан Петко Петков. Двете двойки театралничат за фотография в Инстаграм, като Пейчева застанала на шпагат върху раменете на половинката си.

Със сигурност мнозина завиждат благородно на Петко, за който се приказва, че към този момент даже се е оженил за Симона.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР